Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Κοκομπλόκο…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ευτυχώς που υπήρξε κι αυτός ο Βάρναλης…

*** Κοίτα να δεις που σε λίγο οι άντρες, θα είναι προστατευόμενο είδος (απ’ την UNESCO), για να μην σου πω θα είναι είδος προς εξαφάνιση!!!!!

*** Δεν ξέρω αν είναι θέμα ζωδιακού χώρου, όπου εγώ ανήκω στον αστερισμό των Διδύμων, με ωροσκόπο υαλοπωλείο, και καιροσκόπο την Εθνική Τράπεζα, αλλά έχω πάθει ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ. Και για να γίνει αντιληπτή η σύγχυση που έχω πάθει, την έχω πάθει συγκεκριμένα με το θέμα των συνόρων της πατρίδας μου! Σκέφτομαι, λοιπόν, να ζητήσω βοήθεια από δύο σπεσιαλίστες στο θέμα αυτό (των συνόρων), που ο ένας είναι ο Τσίπρας, κι ο άλλος είναι ο Ερντογάν!!!! Ο Αλέξης είναι το ευκολάκι. Είναι ο ασύνορος (δεν γουστάρει σύνορα), και για αυτόν η Ελλάδα συνορεύει Δυτικά με τα Φόκλαντ, Ανατολικά με την Ιαπωνία, Βόρεια με την νήσο Μπιέρνεγια (Bjornoya) βορείως της Νορβηγίας, και Νότια με την Μαδαγασκάρη. Και κυρίως δεν γουστάρει θαλάσσια σύνορα!!! 

Πάμε τώρα στον άλλον. Ρε Νταγίπ, δεν ξέρω ποια είναι τα σύνορα της καρδιάς σου, που απ’ το λέγε-λέγε «μας τα έχεις ζαλίσει», αλλά εμένα τα σύνορα της καρδιάς μου φτάνουν μέχρι τα Κανάρια νησιά, τα σύνορα των νεφρών μου φτάνουν μέχρι Ζιμπάμπουε, τα σύνορα του παχέος εντέρου φτάνουν μέχρι Ταϊλάνδη, τα σύνορα των επινεφριδίων μου φτάνουν μέχρι το Καζακστάν, τα σύνουρα τσ’ κτάλασμ’ φτάνειν μέχρι του Γυβλαρτάρ, τα σύνουρα τ’ ζνηχιούμ’ φτάνειν μέχρι τν Ουκρανία, τα σύνουρα τσ’ κατίνασμ’ φτάνειν μέχρι τν Αλάσκα, τα σύνορα της ουροδόχου κύστεως φτάνουν μέχρι το Μπαχρέιν, τα σύνορα του πεπτικού μου συστήματος φτάνουν μέχρι την Αγκόλα, τα σύνορα του απευθυσμένου φτάνουν μέχρι το Αζερμπαϊτζάν. Τι θα κάνουμε τώρα; Γεωγραφία, ή Ανατομία; Για να μη σου πω, ότι προχθές που είχα μια κουβέντα με τον «Χάρη μου», όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, τι μου είπε; Μου είπε λοιπόν ότι γουστάρει για σύνορα την Αρμενία!!!! 

*** Ρε φιλαράκια, έτσι όπως πάει η νεανική παραβατικότητα στην Ελλάδα, με κλεψιές σε κινητά-χρήματα, μαλώματα, ενδοσχολική βία, εξωσχολική βία, μεταξύ ανηλίκων 17άρηδων, 16άρηδων 13άρηδων και βάλε, σε λίγο θα δέρνονται ακριβώς μετά την βάφτισή τους!!! Πού είναι οι οικογένειες, που ο ρόλος τους είναι καταλυτικός; Τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί σ’ αυτήν την κατεύθυνση, εντός των σχολικών αιθουσών, που το φαινόμενο «ανθίζει» κυρίως στις αυλές των σχολείων;

***’’Μπράβο’’ στους Αργεντίνους για την επιλογή τους στις πρόσφατες εκλογές, να βγάλουν πρόεδρο της χώρας τους έναν τσαρλατάνο-αναρχοκαπιταλιστή, τον Χαβιέ Μιλέι. Είδατε πώς καταντάει τον ψηφοφόρο της η Αστική Δημοκρατία;

*** Πάντα είχα αυτήν την απορία! ‘’Γιατί ενώ το φως ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον ήχο, εγώ ακούω πρώτα τις παπα****… και μετά μου ανάβουν τα λαμπάκια;’’ Έλα μου ντε. 

spot_img

More articles