Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κομπρεσέρ στις 3 το μεσημέρι στην Προκυμαία!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Έξαλλοι είναι από την Τετάρτη οδηγοί, επιχειρηματίες και γενικότερα οι πολίτες της Μυτιλήνης, αλλά και οι επισκέπτες με τη νέα αναστάτωση που έχει προκληθεί στην κυκλοφορία επί της οδού Κουντουριώτη, στην Προκυμαία, λόγω του έργου της ανάπλασης. 

Ξαφνικά, χωρίς καμία ειδοποίηση, το συνεργείο της εταιρείας που εκτελεί το έργο, στις 3 το μεσημέρι, άρχισε να σπάει την άσφαλτο με κομπρεσέρ για να περάσει απέναντι και να πάρει ηλεκτρικό ρεύμα, όπως ενημερώθηκαν κατόπιν εορτής οι επαγγελματίες. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τον ύπνο τους και μαζί την υπομονή τους, σε ώρα κοινής ησυχίας, οι διαμένοντες στα ξενοδοχεία και φυσικά να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού δεν είχε ληφθεί καμία μέριμνα για την κίνηση των οχημάτων. Αυτό το “μπάχαλο” επικράτησε μέχρι αργά το απόγευμα και η κυκλοφορία γινόταν από το στενό παράδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο “Blue Sea”, όπου συνέβη και τροχαίο ατύχημα λόγω των απαράδεκτων αυτών αυτοσχέδιων ρυθμίσεων. 

Χθες, η λωρίδα που σκάφτηκε, έκλεισε προσωρινά με υλικό 3Α, αλλά η οργή πλέον ξεχειλίζει για τα εργοτάξια στο κέντρο της πόλης. «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στο κέντρο μιας νησιωτικής πρωτεύουσας, μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε απηυδύσει!», μας είπε επιχειρηματίας της περιοχής, τονίζοντας: «Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορείς να βάζεις σε λειτουργία κομπρεσέρ και σφυριά μέσα στο μεσημέρι, σε ώρα κοινής ησυχίας και να κλείνεις τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης; Πού ζούμε επιτέλους και πώς θέλουμε να έχουμε τουρισμό με αυτές τις πρακτικές και τις νοοτροπίες;».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img