Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

‘’Κόπηκε’’ από την Super League 1 o Koυκούλας!

Βγήκαν οι πίνακες διαιτησίας. Επτά διαιτητές «κόπηκαν» από τη Super League 1 και υποβιβάστηκαν στη Super League 2 μεταξύ των οποίων είναι και ο Παναγιώτης Κουκούλας.

Μάλιστα ο Λέσβιος ρέφερι ήταν ο μόνος από τους «νέους» που υποβιβάστηκε, χωρίς να σφυρίξει καθόλου στην πρώτη κατηγορία αφού δεν είχε πιστοποιηθεί και η απόφαση να κοπεί προκαλεί έκπληξη. Μαζί με τον Κουκούλα κόπηκαν και οι Κοτσάνης, Βρέσκας, Βάτσιος, Ζαχαριάδης, Tσαγκαράκης και Μαλούτας. Ο Κλάτενμπεργκ είχε δείξει τις διαθέσεις του κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Κοτσάνης μετά από λάθος αξιολογήσεις ως VAR, στο Απόλλων – Παναθηναϊκός έμεινε μεγάλο διάστημα εκτός. Ο Βρέσκας επίσης μετά από τη διαιτησία του στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΛ. 

Ο Βάτσιος «χάθηκε» μετά το Άρης – Παναιτωλικός τον περασμένο Φεβρουάριο και επέστρεψε στα τελειώματα των πλέι άουτ. Ο Ζαχαριάδης το ίδιο. Αν και ο πιο «παλιός» στον πίνακα, πήρε ελάχιστους ορισμούς μέσα στη χρονιά. Ο Μαλούτας κανέναν. Δύο χρόνια στη Super League 1. Kάτι οι τραυματισμοί, κάτι η μη πιστοποίηση, μόνο παιχνίδια της Super League 2 σφύριξε. Ο Τσαγκαράκης επίσης μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός έκλεισε 100 μέρες περίπου χωρίς να σφυρίξει. Έπαιξε κι αυτός ένα παιχνίδι των πλέι άουτ, όταν είχαν όλα κριθεί.

Οι επτά «κομμένοι» εξετάζουν την επόμενη μέρα, όπως ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι κρεμάει την σφυρίχτρα του. Όσο για τον Παναγιώτη Κουκούλα πιθανότατα θα συνεχίσει να σφυρίζει σε αγώνες της Super League 2.