Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: 5η στον κόσμο η Μιλένα Κοντού!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Εξαιρετική παρουσία είχε η Μιλένα Κοντού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας. Η νεαρή αθλήτρια του ΝΟΜ, έκανε την υπέρβαση φθάνοντας μέχρι τον τελικό, έχοντας να συναγωνιστεί μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες. Η ταλαντούχα κωπηλάτρια τα πήγε πολύ καλά στον τελικό, κατακτώντας την 5η θέση με χρόνο 8:18.71. Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της κωπηλασίας στο νησί μας γι’ αυτό και αξίζουν πολλά μπράβο στην Μιλένα Κοντού για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε να φθάσει μέχρι τον τελικό, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά της και για μεγαλύτερες επιτυχίες. 

Από κει και πέρα ο Στρατής Τριανταφύλλου του ΝΑΠΣΠ Αίολος συμμετείχε μαζί με τον Σταύρο Συμεωνίδη στο μικρό τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Κ23, τερματίζοντας στην 2η θέση με χρόνο 6:39.57, με τους δύο αθλητές να καταλαμβάνουν την 8η θέση στην γενική κατάταξη του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Ο Στρατής Τριανταφύλλου απέδειξε για ακόμη μία φορά την ψυχή και την ικανότητά του να στέκεται σε κορυφαίο επίπεδο, όπως το ίδιο ισχύει και για την Μιλένα Κοντού. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι την 4η θέση με χρόνο 6:40.73 πήρε το τετραπλό των νεανίδων στον τελικό Β΄, εκεί όπου συμμετείχε η Μυτιληνιά Μαρία-Ελένη Λεβεντέλλη, η οποία ανήκει σε σύλλογο εκτός Λέσβου και μαζί με τις Μακρυγιάννη, Λιώλιου και Άνγκου πήραν την τιμητική 4η θέση. 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img