Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Διπλή εκπροσώπηση της Λέσβου στη Διεθνή Ρεγκάτα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δύο Μυτιληνιοί αθλητές, ο Ευστράτιος Τριανταφύλλου του ΝΑΠΣΠ Αίολος και η Δήμητρα-Ελένη Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας, που αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Πιεντιλούκο της Ιταλίας και θα πάρει μέρος στην Διεθνή Ρεγκάτα που διοργανώνει η Κωπηλατική Ομοσπονδία της Ιταλίας 8-10 Απριλίου.

Η Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο είναι το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τους 23 αθλητές μας και ταυτόχρονα η πρώτη κούρσα του Στέφανου Ντούσκου μετά τον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Ανοίγει έτσι και το νέο κύκλο προετοιμασίας εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού σε περίπου δυο χρόνια, το 2024.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν 7 πληρώματα της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και 6 Εφήβων-Νεανίδων. Η τελική επιλογή αθλητών και πληρωμάτων έγινε μετά την ολοκλήρωση και του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 26 και 27 Μαρτίου.

Σήμερα Παρασκευή τα προκριματικά ξεκινάνε στις 15:30 (ώρα Ελλάδας) και το Σαββατοκύριακο στις 09:00 και 09:15 αντίστοιχα.

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img