Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Δυνατές κούρσες παρά τους ισχυρούς ανέμους στα «8α Αλεξίδεια»

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Κυριακή 30 Ιουνίου τα «8α Αλεξίδεια 2024» που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ»  στο λιμανάκι των Παμφίλων, θέλοντας να τιμήσει για μια ακόμη χρονιά τη μνήμη του πρωταθλητή του, Στρατή Αλεξίδη

Ο ξεχωριστός αυτός αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς τα πολλά μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των αθλητών των τεσσάρων συλλόγων, που έδωσαν το παρών στο γραφικό λιμανάκι των Παμφίλων για να αγωνιστούν. Οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας με όλα τα πληρώματα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με δυνατές κούρσες, παρά τα πολλά μποφόρ που είχαν να αντιμετωπίσουν. 

Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν οι απονομές στους νικητές και τις νικήτριες τις οποίες παρακολούθησαν εκπρόσωποι των αρχών του τόπου, ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι και τα «9α Αλεξίδεια», με την ευχή και την ελπίδα πως αυτή τη φορά ο καιρός θα είναι σύμμαχος για όλους τους συμμετέχοντες. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img