Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Επιτυχίες για την Λέσβο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

Θετικός ήταν ο απολογισμός των Μυτιληνιών αθλητών στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στη λίμνη Οχρίδα στη Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα η Μιλένα Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κατέκτησε δύο μετάλλια. Ένα ασημένιο στο διπλό σκιφ Νεανίδων μαζί με την Σ. Άγγου και ένα χάλκινο στο τετραπλό σκιφ Νεανίδων με τις Σ. Άγγου – Μ. Κωνσταντινίδου – Κ. Γώγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχε στην κατηγορία των νεανίδων κατακτώντας δύο βαλκανικά μετάλλια και σίγουρα αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία της.

Ασημένιο μετάλλιο στους αγώνες πήρε και ο Παναγιώτης Πινάκης. Ο Μυτιληνιός αθλητής πήρε το μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ στην κατηγορία εφήβων μαζί με τους Χ.Φίτσιο -Ν. Κοντοθανάση – Α. Ασβεστά, ενώ στο διπλό σκιφ πήρε την τρίτη θέση. 

Τέλος, να αναφέρουμε πως η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε συνολικά οκτώ μετάλλια. Δύο χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα. Στη γενική βαθμολογία η Ελλάδα πήρε την τρίτη θέση με 73 βαθμούς.