Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Εξασφάλισαν θέση στα ημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος Κοντού-Αναστασιάδου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών που γίνεται στο Ρασίτσε της Τσεχίας, εξασφάλισαν η Μυτιληνιά Μιλένα Κοντού και η Ευαγγελία Αναστασιάδου

Οι δύο νεαρές αθλήτριες, αν και αντιμετώπισαν σπουδαία πληρώματα στον επαναληπτικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, εντούτοις κατάφεραν να πάρουν την 1η θέση και μαζί την είσοδο στην τετράδα. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση αφού το συγκεκριμένο πλήρωμα κάνει το ντεμπούτο του σε αγώνες τόσο υψηλού επιπέδου και παρά το νεαρό της ηλικίας τους – η Μιλένα σε τρεις μέρες γίνεται 17, ενώ η Ευαγγελία είναι 19,5 – τα κατάφεραν περίφημα και θα είναι παρούσες σήμερα, στις 12:05 το μεσημέρι στον ημιτελικό. 

Το χρυσό κορίτσι του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, για άλλη μία φορά, απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες το τελευταίο διάστημα. Η Κοντού αναγράφεται στο ταμπλό ως η νεότερη αθλήτρια που συμμετέχει στην παγκόσμια διοργάνωση, ενώ γράφει με λαμπρά γράμματα την ιστορία του ΝΟΜ. Παρά τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχουν οι αγώνες στην Τσεχία, η Μιλένα μαζί με την Ευαγγελία δείχνουν να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις των αγώνων, δίνοντας ραντεβού σήμερα στον ημιτελικό και έτοιμες να χαρίσουν στην χώρα μας μία ακόμη επιτυχία.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img