Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα «Στ’ Αλεξίδεια 2022»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Στ’ Αλεξίδεια 2022», στη Σκάλα Παμφίλων, που διοργάνωσε ο Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή του, Στρατή Αλεξίδη.

Στους αγώνες συμμετείχαν κωπηλατικοί όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα, όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (ΟΣΦΠ) και ο Όμιλος Ερετών (ΟΕ) από τον Πειραιά, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) από Θεσσαλονίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου (ΝΟΛ), ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης (ΝΟΜ) και ο Διοργανωτής Όμιλος Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» (ΑΙΟ). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ειδικός σύμβουλος της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Χάρης Αδαλής, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Πιττός, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων Αντώνης Αντωνέλλος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτητών Κωπηλασίας Ελλάδας Μάριος Ζαλαμήτσος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Παμφίλων π. Ευστράτιος Μανταμαδιώτης και ο εφημέριος του Ι.Ν. Γενεσίου της Θεοτόκου Παναγιούδας π. Σαράντης Τριανταφύλλου. Ακόμη ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης.

Το σωματείο «ΑΙΟΛΟΣ» που διοργάνωσε τα «ΣΤ΄ Αλεξίδεια», ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού & Πολιτισμού Δημ. Κουρσουμπά, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Ευστράτιο Κύτελη, τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ. Πιττό, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παμφίλων κ. Αντωνέλλο, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τον Δ/ντή του Γυμνασίου Παμφίλων Χριστόφορο Μουρουγιάννη, το Σύλλογο Γυναικών Παμφίλων, καθώς και το γιατρό των αγώνων, Παναγιώτη Ζαφειρίου, για την έμπρακτη στήριξή τους, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά του και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Επίσης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και ομίλους που έκαναν το ταξίδι μέχρι το νησί μας για να μας τιμήσουν με τη συμμετοχή τους στα «Στ’ Αλεξίδεια2022» τιμώντας μ’ αυτό τον τρόπο τη μνήμη του αθλητή μας Στρατή Αλεξίδη. 

Τέλος, ο «ΑΙΟΛΟΣ» ευχαριστεί τον προπονητή του ομίλου, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, Θοδωρή Πινάκη, τους αθλητές του που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους γονείς και όλους τους χορηγούς, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στο σωματείο όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΑΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ: Σπέρκος, ο εκλεκτός για τον πάγκο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img