Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού Κοντού και Φίτσιου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πολύ κοντά στην πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού είναι η Μυτιληνιά αθλήτρια του ΝΟΜ Μιλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου

Οι δυο ταλαντούχες αθλήτριες συμμετείχαν την Κυριακή στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης, κατακτώντας την πρώτη θέση στην σειρά τους με χρόνο 7:01.13, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Οι Κοντού και Φίτσιου ξεκίνησαν πολύ ενθαρρυντικά την κούρσα και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν με χαρακτηριστική ευκολία την απευθείας πρόκριση στον τελικό.  Πλέον οι δυο Ελληνίδες αθλήτριες θα διεκδικήσουν το ένα από τα δυο «χρυσά» εισιτήρια που οδηγούν στο Παρίσι.  

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης ήταν στην δίκωπο των ανδρών. Ο Θανάσης Παλαιοπάνος και ο Ζήσης Μπουκουβάλας τερμάτισαν στην τρίτη θέση της προκριματικής σειράς τους με χρόνο 6:49.42 και πέρασαν στα ημιτελικά του αγωνίσματός τους. Στην συνέχεια ήταν η σειρά των Γιάννη Καλανδαρίδη και Νίκου Χωλόπουλου να αγωνιστούν. Το πλήρωμα του διπλού σκιφ ολοκλήρωσε στην δεύτερη θέση με επίδοση 6:26.83 και έβγαλε το εισιτήριό του για τα ημιτελικά.

Την θέση της στα ημιτελικά του σκιφ κέρδισε η Ευαγγελία Φράγκου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν τρίτη στα προκριματικά με 7:50.65 και από εδώ και πέρα θα παλέψει για την είσοδο στον μεγάλο τελικό. Μία άνετη πρόκριση στον τελικό είχε το πλήρωμα του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των γυναικών. Στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών προκρίθηκαν και οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής. Οι δυο τους τερμάτισαν δεύτεροι στην πρώτη προκριματική σειρά του αγωνίσματός τους με 6:22.94 και πλέον θα συγκεντρωθούν για τον μεγάλο τελικό.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img