ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Εσπευσμένα στην Αθήνα δυο ασθενείς (UPDATE)

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρονται  στην Αθήνα από το Βοστάνειο δυο ασθενείς που νοσηλεύονται εδώ και μέρες με κορονοϊό.  Και οι δυο νοσηλεύονταν σε θαλάμους της Παθολογικής  ωστόσο ο ένας εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική και εκεί όμως οι γιατροί έκριναν ότι η νοσηλεία του θα πρέπει να συνεχιστεί σε «Πνευμονολογικό» νοσοκομείο.

Οι ασθενείς θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Σωτηρία με τις ειδικές διαδικασίες μεταφοράς προβλέπονται με πτήση στρατιωτικού αεροσκάφους το οποίο αναμένεται να προσγειωθεί σε λίγο στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για έναν ασθενή της τρίτης ηλικίας και έναν νέο άνδρα οι οποίοι μεταφέρονται στο Σωτηρία, καθώς εξαντλούνται και τα κρεβάτια Βοστάνειου στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα εξιτήριο πήραν από το νοσοκομείο άλλοι δυο ασθενείς με  κορονοϊό. Ο ένας είναι ο ιερέας που είχε νοσήσει αρχές Αυγούστου.

 

UPDATE

Τρία είναι συνολικά τα περιστατικά που διακομίστηκαν σήμερα σε νοσοκομεία των Αθηνών λόγω επιδείνωσης της κατάστασης τους από τον covid 19 εκ των οποίων οι δυο διασωληνωμένοι. Άλλοι τρεις ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην Εντατική του Βοστάνειου.