Κορονονυφάδες

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Σταθερή αξία ΠΑΣΟΚ, γεμάτο από πολιτικούς με κύρος. Σταθερούς – ιδεολόγους – χωρίς πολιτικούς καιροσκοπισμούς και οξείες καρεκλοκενταυρίτιδες, όπως  π.χ., ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ σήμερα!!!!! ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Υπουργός Δημ. Τάξης της Νέας Δημοκρατίας σήμερα. Σταθερές αξίες προερχόμενες από έναν χώρο γεμάτο από πολιτικές βδέλλες… Έτσι για την ιστορία!!!

***Έδειχνε προχθές αναδρομή το ΕURO2004 στο ποδόσφαιρο, γυρίζω την τηλεόραση για να βλέπω καλύτερα, και έπεσε κάτω ο Καραγκούνης και ζητούσε πέναλτι!!!!

*** Θα γυρίσει ο τροχός, μου λέει ο Σάκης, μην αγχώνεσαι. Σάκη, του λέω. Η μόνη φορά που πίστεψα πραγματικά ότι θα γυρίσει ο τροχός, ήταν στον οδοντίατρο!!!

***Δημοσιογραφάκια κανονίστε το τόσο σοβαρό θέμα της Μπεκατώρου με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, από την υπερπροβολή σας (επειδή πουλάει), να το κάψετε.

*** Συνταγές από δω – συνταγές από κει στην TV, γεμίσαμε δοσολογίες. Θα αρχίσω να ανησυχώ, άμα δω συνταγές με κόλλυβα… θα πει ότι τα πράγματα ζορίσανε!!!!!!

*** Ένας παντρεμένος, έχει αποθηκεύσει το όνομα της γκόμενάς του στο κινητό του, ως ΧΑΜΗΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Κι όταν τον πάρει τηλέφωνο ενώ λείπει και το κοιτάξει η γυναίκα του, το παίρνει και το βάζει στον φορτιστή… Μπράβο ρε φίλε, είσαι κι ο πρώτος!!!!!!

*** Μετά τις 6 μ.μ.,  βγαίνω έξω κρατώντας μόνο ένα λουρί σκύλου, χωρίς να έχω σκύλο και φωνάζω δυνατά: Μούσα – Μούσα πού είσαι;  Γύρνα πίσω… (δοκιμασμένο, κι έπιασε)!!!!

***Απ’ την βαρεμάρα μου, άνοιξα την πόρτα μου και πάτησα το κουδούνι μου. Τι να σας πω; Πέταξα από την χαρά μου…

*** Να βγει ο Χαρδαλιάς υπεύθυνα και να μας πει, πόσες 2 βδομάδες έχουν μείνει ακόμα;;;;

*** Μάσκες ρου..άνες, μου κάνατε τ’ αυτιά λαγάνες…

*** Δεν υπάρχει πιο δύσκολη περίοδος για τον άντρα: Η κυβέρνηση δεν τον θέλει στην δουλειά, η γυναίκα του δεν τον θέλει στο σπίτι και η Αστυνομία δεν τον θέλει στους  δρόμους…

***Το σύστημα υγείας ήταν έτοιμο… Ώσπου ήρθαν οι ασθενείς και κατέρρευσε!!!!!