Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κότα λυράτη και μακροπουπουλάτη…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Όποια στάση θες κάνε, αρκεί να την κάνεις σωστά… 

*** Για την κατοχή της Κύπρου που οι Τούρκοι την πάνε για διχοτόμηση, δεν είδα καμιά κατάληψη από «φοιτητές» των πανεπιστήμιων εδώ στην Μπανανία!!!!! 

*** Η προσέλκυση των ξένων φοιτητών εδώ στην Ελλάδα, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου πριν από λίγες εβδομάδες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ήδη άρχισε και αποδίδει καρπούς. Προχθές μέσα στην Νομική Αθηνών στην προσπάθειά τους να «εγγραφούν» για το νέο ακαδημαϊκό έτος, υπήρχαν Αγγλίδες Ισπανοί-δες, Γερμανίδες, Ιταλίδες, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν τις «εγγραφές τους» και συνελήφθησαν από τις δυνάμεις καταστολής!!!! Άγνωστο γιατί. Οι λόγοι διερευνώνται. 

*** Και επειδή φιλαράκι σε κόβω για φιλοευρωπαϊστή, τώρα που πλησιάζουν ευρωεκλογές πρέπει να θυμάσαι ότι: «Η Ευρώπη προωθεί υστερικά μόνο τα πρότυπα ενός περιθωριακού ακτιβισμού ως δήθεν παγιωμένη κουλτούρα, αλλά και συλλογικό πεπρωμένο ολόκληρης της ηπείρου!!!!!!  Επί της ουσίας; Ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Λοιπόν, μην τσιμπάς τα ευρωτυράκια με κλειστά τα μάτια, αλλά να τα έχεις ανοιχτά για να δεις την ευρωφάκα που σου ετοιμάζουν και να αποφασίσεις…

*** Δεν έβρεξε, λέει, στο Βιετνάμ, υπήρξε πτώση παραγωγής της ποικιλίας ROBUSTA, και θα ακριβύνει 160% ο καφές εδώ!!!!!! Κάνουν αποκλεισμό και επιθέσεις  οι Χούθι στην Ερυθρά θάλασσα; Πληρώνουν παραπάνω ασφάλιστρα και ναύλα οι έμποροι; Θα την πληρώσουμε πάλι εμείς την νύφη για την ποικιλία ARABICA, 76% απάνω!!!! Α! Ρε παγκοσμιοποιημένη οικονομία να σε χαρώ. Πού να νευριάσουν φίλε μου και οι ελέφαντες στην Ουγκάντα, ή να αλληλοσπαράσσονται οι κροκόδειλοι στο Καμερούν, ή να κάνουν σεξ οι Βίσονες με τις κόμπρες στην Ινδία (τεράστια καφεπαραγωγός χώρα); Θα ανεβεί αμέσως το κόμιστρο στα ΤΑΞΙ, τα ελαστικά των αυτοκινήτων και τα γάντια μιας χρήσεως!!!!! Λογικό το βλέπω όμως.

*** Μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός, μου φαίνεται «γλεντάει» τους υπόλοιπους. Το άγχος μου είναι όμως, το αν θα βγει ο ΠΑΟ στην Ευρώπη, ή θα παίζει πάλι με τα 3-5 πηγάδια; 

*** Και μην ξεχνάτε εσείς οι ΠΑΣΟΚτσήδες, ο Λοβέρδος έχει ομάδα αίματος «ρέζους ατομικό»!!!!!!

*** Μάθανε πως γιορτάζουμε, πλακώσανε κι οι γύφτοι. Πολλά τα λεφτά.

*** Μεγάλη η χάρη του. Προσοχή στο δρόμο, στις παρέες περιπατητών. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img