Κυκλοφορεί από σήμερα ο Φοιτητικός Οδηγός των «Νέων της Λέσβου» για το 2021

Στα χέρια των φοιτητών και φοιτητριών της Μυτιλήνης είναι από σήμερα ο Φοιτητικός Οδηγός των «Νέων της Λέσβου» για το 2021, ο οποίος κυκλοφορεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος για την φοιτητική κοινότητα της πόλης!

Το ξεκίνημα μιας νέας φοιτητικής χρονιάς είναι πάντα ιδιαίτερο, κυρίως για τους πρωτοετείς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Πανεπιστήμιο. Η φετινή, όμως, είναι μια χρονιά επανεκκίνησης για όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των Πανεπιστημίων, καθώς μετά από πολύ καιρό αυτά λειτουργούν ξανά υπό κανονικές συνθήκες με διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Η χρονιά αυτή αποτελεί πρακτικά ξεκίνημα και για όσους πέρασαν στο Πανεπιστήμιο την περσινή χρονιά, αλλά και για τους υπόλοιπους που καλούνται να βρουν ξανά τον βηματισμό της φοιτητικής ζωής.

Μαζί με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες στη Μυτιλήνη επιστρέφει, λοιπόν, και ο φοιτητικός οδηγός μας, που μοιράζεται μαζί τους όλες τις πρακτικές και χρήσιμες πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή στην όμορφη πόλη μας! Ποιες είναι οι συμβουλές μας προς τους πρωτοετείς φοιτητές; Τι ισχύει για τη σίτιση και τη στέγαση στο Πανεπιστήμιο και ποιες σχολές και τμήματα θα βρουν στη Μυτιλήνη; Τι πρέπει να προσέξουν στην επιλογή του φοιτητικού τους σπιτιού και πώς να το εξοπλίσουν; Ποια είναι τα μέτρα που έχει λάβει το Πανεπιστήμιο για την ασφάλειά τους στην περίοδο της πανδημίας; Πώς μπορούν να διασκεδάσουν στη Μυτιλήνη και βέβαια, πώς μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά έχοντας εξασφαλίσει και κάποια υποτροφία;

Όλα αυτά στον Φοιτητικό Οδηγό 2021 που κυκλοφορεί στην πόλη! Αναζητήστε τον…