ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο για τον Μεσότοπο!

Ιστορικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Μεσότοπο που αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Άγιο Ιερόθεο για την Α΄ φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον θεσμό, ως κυπελλούχος Λέσβου, υποδεχόμενη στο γήπεδο του Μεσοτόπου, μια ομάδα Γ΄ Εθνικής σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:00. Ο Μεσότοπος προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο επί του Ταξιάρχη με 3-1, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. 

Στο σημερινό ματς φιλοδοξεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου, βρίσκοντας απέναντί του τον Άγιο Ιερόθεο που συμμετέχει στον 7ο όμιλο της Γ’  Εθνικής και έχει ξεκινήσει επίσης πολύ καλά τη φετινή σεζόν, επικρατώντας στο τελευταίο ματς 3-0 του Μολαϊκού. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία, ωστόσο στον Μεσότοπο, άπαντες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και, γιατί όχι, να μην κυνηγήσουν και την πρόκριση. Ειδικά από τη στιγμή που ο αγώνας είναι νοκ-άουτ, όλα είναι ανοιχτά αν συνυπολογίσει κανείς και την κούραση του Άγιου Ιερόθεου που θα έρθει αυθημερόν στο νησί, κάνοντας και ένα μακρύ ταξίδι για τον Μεσότοπο. 

Το παιχνίδι που, όπως είπαμε, είναι νοκ-άουτ, οπότε σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι, θα διευθύνει ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης από την Χίο.