Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ: Κλειδώνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού στη Λέσβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ώρα ημιτελικών στο κύπελλο Λέσβου με τα δυο παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα στις 14:45. Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής θα μονομαχήσουν ο Διαγόρας και ο Αετός, δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, όμως έχουν στόχο να κατακτήσουν και το κύπελλο. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την πρώτη ήττα που δέχθηκε στο πρωτάθλημα από τον Όλυμπο, φιλοξενώντας τον κάτοχο του τροπαίου Αετό, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκρισή του στον τελικό. 

Λίγο πιο πέρα στην Σκάλα Καλλονής θα διεξαχθεί ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα στην Καλλονή και τον Αιγέα. Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι ο Αιγέας, καθώς τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία. Η Καλλονή χωρίς κανένα άγχος, αφού θεωρείται επιτυχία το ότι έχει φθάσει μέχρι τα ημιτελικά, θα προσπαθήσει για το καλύτερο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Όπως σε όλες τις προηγούμενες φάσεις έτσι και στην ημιτελική, οι αγώνες είναι νοκ-άουτ, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. 

 

Σπουδαία παιχνίδια στο κύπελλο Λήμνου

Ημέρα κυπέλλου είναι η σημερινή και στη Λήμνο με την διεξαγωγή των δυο ημιτελικών.

Στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου θα αναμετρηθούν ο Κεραυνός και ο Ηρακλής σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόωρος τελικός. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι το Κάσπακας – Αργοναύτες που θα γίνει στο γήπεδο Μύρινας, με τις δυο ομάδες να έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση στον τελικό. Οι δυο αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ και θα ξεκινήσουν στις 14:45. 

spot_img

More articles

spot_img