Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ: Συνέχεια με τρία παιχνίδια σήμερα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του κυπέλλου Λέσβου. 

Το πιο σημαντικό από αυτά αναμένεται να διεξαχθεί στο γήπεδο του Παπάδου, όπου η Αναγέννηση Γέρας θα υποδεχθεί τον Αιγέα. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, ωστόσο θέλουν να προχωρήσουν μακριά και στον θεσμό του κυπέλλου. 

Η ψυχολογία είναι στα ύψη και στα δύο στρατόπεδα μετά τα επιτυχημένα αποτελέσματα που είχαν την προηγούμενη αγωνιστική, οπότε το σημερινό παιχνίδι προμηνύεται πολύ δυνατό. Επίσης στο γήπεδο του Μανταμάδου θα συναντηθούν δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Β΄ Κατηγορία. Ο λόγος για τους Ταξιάρχη και Παλλεσβιακό που τους δίνεται ευκαιρία μέσα από το μεταξύ τους παιχνίδι να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ακόμη στην Αγιάσο ο Όλυμπος είναι το φαβορί απέναντι στον Αλκιβιάδη, που με την σειρά του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ας σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αιολικό και τον Ανδρονικά, που επίσης ήταν προγραμματισμένη για αύριο, τελικά μετατέθηκε  για τις 7 Δεκεμβρίου.

Τα παιχνίδια τα οποία θα ξεκινήσουν στις 14:45, είναι νοκ-άουτ, οπότε αυτό σημαίνει πως αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, τότε θα υπάρξει η διαδικασία της ημίωρης παράτασης ή ακόμα και αυτή των πέναλτι. Τέλος, να θυμίσουμε πως στην επόμενη φάση έχουν ήδη προκριθεί οι Αετός, Διαγόρας, Οδυσσέας Ελύτης και Φίλια.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της πρώτης φάσης:

Τετάρτη, 14:45

  • Αν/ση Γέρας – Αιγέας (γηπ. Παπάδου, διαιτ. Λέκας)
  • Ταξιάρχης – Παλλεσβιακός (γηπ. Μανταμάδου, διαιτ. Βουρανής)
  • Όλυμπος – Αλκιβιάδης (γηπ. Αγιάσου, διαιτ. Μποντάκης)
  • Αιολικός – Ανδρονικάς (7/12)
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img