Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κύριε ελέησον…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Τώρα θα έχουμε και απελάσεις μοναχών από το Άγιο Όρος!!!!!! Όσοι είναι στην καταγωγή Ρώσοι, αλλά και όσοι έχουν χαρακτηριστεί «φιλορώσοι», ανεξαρτήτως εθνικότητος. Κατ’ εντολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, από τον Οικουμενικό  Πατριάρχη Βαρθολομαίο (τον οποίο οι Ρώσοι θεωρούν Αμερικανικό δάκτυλο), ο οποίος δεν γουστάρει το Πατριαρχείο Μόσχας, και αναγνωρίζοντας το ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ της ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, αφενός και αφετέρου με τις απελάσεις (200 μοναχοί), λειτουργεί «σχισματικά» και αδυνατίζει το Πατριαρχείο Μόσχας το οποίο  θρησκευτικά – θεολογικά και κυρίως οικονομικά, μισεί ΘΑΝΑΣΙΜΑ!!!!!! Έτσι λοιπόν αναστατώθηκε η παγκόσμια Ορθοδοξία, βοηθούσης και της Αυτοκέφαλης εκκλησίας της Ελλάδος βέβαια (η οποία πάντα ψάχνει ευκαιρία να κοντράρει το Οικουμενικό Πατριαρχείο). Τέτοια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, μεταξύ των «ποιμένων».

*** Ε, ρε, το μπακαγιώκο τι κάνει;;;;

*** Μου λέει η Χριστίνα προχθές αγχωμένη: Βασίλη, επειδή τα αστέρια βγαίνουν νύχτα,  εγώ όλη την μέρα πρέπει να κάθομαι στο σπίτι; (Καλά ε, μ’ έστειλε)

*** Ρε σεις, πάρτε την μάνα σας και τον πατέρα σας να πιείτε παρέα ένα ούζο – μια μπίρα, να κάνετε λίγο παρέα, μια βόλτα, μην τους έχετε μόνο για τα δύσκολα και για τα λεφτά τους. (Ήρεμα το λέω).

*** Ποιος πρώτος στη  EUROVISION;  Μα φυσικά πρώτη η ΟΥΚΡΑΝΙΑ… Αλίμονο!!!!! Πολεμικός διαγωνισμός… Πάρτε κουτοχορτοαναθρεμένα, τηλεμοσχαρόπουλα «αντικειμενικό» αποτέλεσμα και για μια ακόμα φορά, χορταριασμένη μουσική, για σουργελόμυαλο κοινό…  

*** Εμείς όγδοοι ρε; Τουλάχιστον δεύτεροι έπρεπε. Ντροπή. Εμείς που στείλαμε πρώτοι ό,τι μας είπαν στην Ουκρανία, χωρίς να σκεφθούμε το δικό μας συμφέρον, αλλά μόνο των άλλων;;; Εμείς ρε, τα πιο γνήσια γιουσουφάκια της Δύσης, όγδοοι ρε λεκέδες της Γηραιάς;;; Εμείς ρε οι μόνοι και αποκλειστικοί Φιλιππινέζοι της Ευρώπης; (Συγγνώμη από τους γνήσιους Φιλιππινέζους). Εμείς ρε «αδερφές» της ίντριγκας, που το σκύψιμο 90ο που μας μάθατε (ορθή γωνία), είναι πλέον το βασικό μας γνώρισμα; Εμείς ρε, που κρυολογεί η Ευρώπη και έχει διάρροια η Ελλάδα; Εμείς ρε που ετοιμαζόμαστε να γίνουμε το νέο χαρέμι της ΤΟΥΡΚΙΑΣ, για να είστε εσείς καλά κωλ…παίοι, μας δώσατε την όγδοη θέση; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. Γι’ αυτό από δω και μπρος, «συναποφασίζοντας» με την Τουρκία, ενδέχεται να μην σας ξαναστείλουμε τραγούδι στον ΣΙΚΕ διαγωνισμό σας, παλιοΕυρο-πέη… 

*** Και φέτος στην γλώσσα μας (Ελληνική) τραγουδήσαμε;;;

spot_img

More articles

spot_img
spot_img