Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: «Προϋπήρχε η συνεργασία 3 χρόνια»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Καυστικό είναι το σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την σύμπραξη των παρατάξεων Κύτελη και Μαμάκου, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί έκπληξη αφού προϋπήρχε άτυπα εδώ και 3 χρόνια. «Και κάπως έτσι το φλερτ έγινε αρραβώνας και εγένετο … συνεργασία! Έφτασε “η ώρα η καλή” και μετά από 3 χρόνια “άτυπης” αλλά αγαστής συνεργασίας, ξεχάστηκε το προεκλογικό αλλά πάντα επίκαιρο “μέτωπο κατά της δεξιάς και της ακροδεξιάς” και ανακοινώνεται τώρα και επίσημα πλέον η συνεργασία των παρατάξεων Κύτελη – Μαμάκου – Ζαφειρίου, “εξαρτημένων” ή “ανεξάρτητων”, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Για το… καλό του τόπου φυσικά! Για το… καλό του τόπου σήκωσαν τα χέρια τους από κοινού για να γίνει η δομή φυλακή προσφύγων και μεταναστών, όπως για το… καλό του τόπου τα κόμματα που τους στήριξαν στις εκλογές και στα οποία ανήκουν ψήφισαν και τα μνημόνια».

Η επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ, Νίκη Τσιριγώτη υποστηρίζει ότι τέτοιες συνεργασίες έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα είχε επισημάνει και προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά η Λαϊκή Συσπείρωση: «Όταν πρόκειται να δώσουν ανάσα στο σύστημα, δεν έχουν διαφορές! Τέτοιες συνεργασίες σμπαραλιάζουν φυσικά και τις αυταπάτες περί διαφορών ανάμεσα σε “προοδευτικούς” και “συντηρητικούς” διαχειριστές που διάφοροι πρόθυμοι “προοδευτικοί”, “πρώτη φορά αριστεροί” αρέσκονται να σπέρνουν, προκειμένου να έχουν άλλοθι για νέα “συνοικέσια” που διενεργούνται παρασκηνιακά και αναμένονται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα για μελλοντικές εκλογικές συνεργασίες».

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει: «Γι’ αυτό και ο λαός της Λέσβου δεν πρέπει να χαραμίζει την ψήφο του σε δυνάμεις που έχουν ταχθεί για να βάζουν πλάτη σε αντιλαϊκές πολιτικές, σε πρόθυμους “σωτήρες” που άλλα λένε πριν τις εκλογές και άλλα μετά. Γι’ αυτό και ο λαός της Λέσβου πρέπει τώρα να βγάλει συμπεράσματα και να οργανώσει την πάλη του για να διεκδικήσει τα όσα σήμερα έχει ανάγκη».

- Advertisement -

More articles

spot_img