Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Όχι άλλες χαμένες θητείες»

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Η παρουσίαση των υποψηφίων και των θέσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε, χθες το απόγευμα, στην πλατεία Σαπφούς, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Η υποψήφια Περιφερειάρχης, Αγλαΐα Κυρίτση και η υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, τόνισαν ότι “δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες χαμένες θητείες” και γι’ αυτό κάλεσαν τους πολίτες να ρίξουν στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ που δεσμεύεται ότι θα δώσει νέους αγώνες για την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού.

Η Αγλ. Κυρίτση και η Ν. Τσιριγώτη

Όπως τόνισε στην ομιλία της η κ. Κυρίτση, «η Λαϊκή Συσπείρωση Βορείου Αιγαίου, δεσμεύεται να αγωνιστεί και να πρωτοστατήσει μαζί με τους νησιώτες μας για μια άλλη πορεία, για μια νέα μέρα, που θα έχει στο επίκεντρό της τις πραγματικές ανάγκες του λαού και των νησιών μας και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τις κατευθύνσεις της ΕΕ και κυβέρνησης, που το μόνο που πραγματικά μπορούν να υποσχεθούν είναι φτώχεια για τα λαϊκά στρώματα και παράδοση των νησιών μας στα μεγάλα συμφέροντα για την υλοποίηση, φαραωνικών έργων που θα υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας. Το Βόρειο Αιγαίο δεν έχει ανάγκη ούτε “άλματα ανάπτυξης”, ούτε “νέες δυναμικές”, ούτε “πορείες αδιέξοδες”. Το Βόρειο Αιγαίο και οι νησιώτες μας έχουν ανάγκη από μια άλλη, εντελώς διαφορετική αντίληψη και πορεία που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για το λαό και τα νησιά μας».

Παίρνοντας το λόγο η Ν. Τσιριγώτη επεσήμανε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για να γίνει Δημοτική Αρχή, ενώ με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία επιτέθηκε στους συνυποψηφίους της, Π. Κουφέλο και Π. Χριστόφα με αφορμή σχετικές ανακοινώσεις τους, λέγοντας, «αλήθεια, ως Αντιπεριφερειάρχες πόσα αντιπλημμυρικά έργα προώθησαν και υλοποίησαν στην θητεία τους;».

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων στα δύο ψηφοδέλτια, ενώ αύριο θα παρουσιαστούν στην Καλλονή οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img