Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λαμπερή εκδήλωση με βραβεύσεις και πολύ κόσμο στην κοπή της πίτας του ΝΟΜ!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την καθιερωμένη ετήσια γιορτή με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο, στο ξενοδοχείο  Mythical Coast, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης. 

Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από αθλητές, γονείς και φίλους του αθλήματος και την τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας, Μιχαήλ – Άνθιμος Δήσσος.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΜ, Τάσος Μπαλής, αφού έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων του Δ.Σ. ανέδειξε για άλλη μια φορά το ιστορικό όραμα του ΝΟΜ, το οποίο προκύπτει πλέον και από εφημερίδα του 1947, για αναβάθμιση της περιοχής και ανάδειξη του Ναυταθλητισμού σε μια πόλη με τόσες επιτυχίες: «Είναι η ευκαιρία τώρα που η Αθλήτρια του ΝΟΜ Μιλένα Κοντού αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο να κάνουμε και εμείς την υπέρβαση ως τοπική κοινωνία». 

Κατόπιν απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας, αναγνωρίζοντας το μεγάλο έργο του ΝΟΜ τα τελευταία χρόνια και ειδικά τις επιδόσεις της Μιλένας και όλης της ομάδας. Ήταν ήδη ενήμερος για τα θέματα που αφορούν στον όμιλο, για τις δυσκολίες μετακίνησης των αθλητών, αλλά και για το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον ΝΟΜ. Είχε καλέσει, άλλωστε, στο γραφείο του προ ημερών το Δ.Σ. του ΝΟΜ δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του. Υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει την δυνατότητα ένταξης ενός μεγάλου έργου, που να αφορά στην ανάπλαση της περιοχής και την υποστήριξη του Ναυταθλητισμού. Ένα έργο προς όφελος των δημοτών και του ομίλου, και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να στηρίξει τον σύλλογο. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια και θερμές ευχές σε αθλητές, γονείς και προπονητές.

Στη συνέχεια είχε την τιμητική της ένας θρύλος του κωπηλατικού ΝΟΜ, η Ρούλα Βαμβακίτου. Το είδωλο των παλιότερων αθλητών, αφού είχε πολλές επιτυχίες και μετάλλια με τον ΝΟΜ σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και με την Εθνική ομάδα. Πολλά χρυσά πανελλήνια και Βαλκανικά με αποκορύφωση την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νεανίδων.

Ο ΝΟΜ βράβευσε την Ρ. Βαμβακίτου τιμώντας το έργο και την προσφορά της στον ΝΟΜ με αναμνηστική πλακέτα σε πολύ συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Σειρά είχε η αθλήτρια του ομίλου, που γράφει νέες σελίδες λαμπρής ιστορίας, η Μιλένα Κοντού. Μόνο φέτος κατάφερε 9 παγκόσμια Ρεκόρ, 1 Χρυσό και 1 Χάλκινο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και 1 Αργυρό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τέλος, 5 Χρυσά, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα στα Πανελλήνια. Η Μιλένα, για τον μήνα Ιανουάριο 2024, αναγνωρίζεται ως «ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ» από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Με έντονο συμβολισμό και πολλή αγάπη την βράβευση της Μιλένας την έκανε εκ μέρους του Ομίλου η «ΜΕΓΑΛΗ» Ρούλα Βαμβακίτου.

Ακολούθησε η βράβευση όλων των αθλητών που συμμετείχαν στην αγωνιστική ομάδα του κωπηλατικού τμήματος του ΝΟΜ. Τα νέα ταλέντα, τα οποία έρχονται δυναμικά να διεκδικήσουν μεγάλες επιτυχίες και να γευθούν τις αξίες και τις χαρές που έχει να  προσφέρει ο ναυταθλητισμός του τόπου μας. Απόδειξη η Τριανταφυλλιά Βερβέρη, η οποία έχει ήδη κληθεί από την Εθνική ομάδα και ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς την δική της πορεία.

spot_img

More articles

spot_img