Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Λάμψη και ιπποδύναμη στο Auto Moto Show

Με πολύ κόσμο και κυρίως νέα άτομα έγινε, την Κυριακή, στο χώρο της μαρίνας Μυτιλήνης, το Auto Moto Show που ήταν μια διοργάνωση των Ενώσεων και Λεσχών αυτοκινήτου και δικύκλου και μπορεί να αποτελέσει μια ετήσια ξεχωριστή δραστηριότητα, και υπό προϋποθέσεις να προσελκύσει τουρίστες από την Τουρκία και τα γύρω νησιά. 

Στο χώρο της μαρίνας από το απόγευμα μέχρι το βράδυ εκτέθηκαν αυτοκίνητα που είναι αναβαθμισμένα ως προς την ιπποδύναμή τους, όπως και αγωνιστικές μοτοσικλέτες, αλλά και μοτοσικλέτες αναψυχής. Όπως ήταν αναμενόμενο, από το χώρο του Auto Moto Show πέρασαν και υποψήφιοι σύμβουλοι της αυτοδιοίκησης, ενώ ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος, Πανάγος Κουφέλος, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Δικυκλιστών Λέσβου, οι οποίοι ζήτησαν την βοήθειά του για να γίνει μια νέα πίστα μοτοκρός. 

Από το Auto Moto Show πέρασαν εκατοντάδες επισκέπτες μέχρι νωρίς το βράδυ της Κυριακής, πολλοί γονείς με τα παιδιά τους καθώς και επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου και του δικύκλου. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσαν τα δυο αγωνιστικά αυτοκίνητα της Korakas Group που εκπροσωπούν την Λέσβο στα rally αυτοκινήτων ανά την Ελλάδα και μάλιστα το θρυλικό Mitsubishi Evo 3, που οδηγεί ο Κώστας Κόρακας, πρόκειται αυτό το σαββατοκύριακο να αγωνιστεί στο rally Αχαιός, με οδηγό ένα από τα μεγάλα ονόματα των αναβάσεων saloon,  τον Νίκο Παπαδόπουλο. 

Η Korakas Group με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Korakas Group τίμησε τα Νέα της Λέσβου τοποθετώντας το λογότυπο της εφημερίδας μας και στα δύο αυτοκίνητα που τρέχουν σε αγώνες και μάλιστα με αυτά τα σήματα θα συμμετάσχει η εταιρεία στο rally Αχαιός. Μιλώντας στα Νέα της Λέσβου η επόμενη γενιά της Korakas Group, ο Δημήτρης Κόρακας, σημείωσε: «Η αγάπη του πατέρα μου Τάσου και του θείου μου Κώστα χρόνια τώρα για τα αυτοκίνητα και τις μηχανές δεν περιγράφεται με λόγια, έχουν αναλώσει χρόνο και επενδύσεις για να φέρουν στην Λέσβο νέες τεχνολογίες. Θα θυμάστε άλλωστε ότι το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στην Λέσβο πριν από χρόνια ήταν το smart της εταιρείας μας! Αυτή τους την αγάπη την πέρασαν και σε εμάς δείχνοντάς μας μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, όπως το motocross, την επαφή με τη φύση, την αγάπη για το περιβάλλον και τον συναγωνισμό στις πίστες, όχι ανταγωνισμό.

Ο Δημήτρης Κόρακας, η νέα γενιά της Korakas Group

Η φιλοσοφία του πατέρα μου είναι μέσα από αυτές τις δραστηριότητες τα παιδιά να φεύγουν από τα ποτά και τα τσιγάρα που κάνουν κακό στην υγεία, καθώς αν ασχολείσαι με τα χόμπι σου ασχολείσαι μόνο με αυτά και το κάνεις με πάθος. Με εξέπληξε η κάθοδός του στην αυτοδιοίκηση με το ψηφοδέλτιο του Πανάγου Κουφέλου, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν είχε ασχοληθεί, γνωρίζω όμως ότι το κάνει από την αγάπη του για τον τόπο και για την νεολαία, θέλοντας να εκπροσωπήσει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ώστε να προωθηθούν κάποια έργα που έχει ανάγκη ο τόπος σε αυτό τον τομέα αλλά και γενικότερα παρεμβάσεις που θα έχουν στο επίκεντρό τους τη νέα γενιά. Τον στηρίζω όχι μόνο γιατί είναι πατέρας μου, αλλά γιατί είναι ένας άνθρωπος που σε εμπνέει με τη στάση ζωής που έχει, σε κάνει περήφανο για το ήθος, την εντιμότητα και τη διορατικότητα που έχει ως επιχειρηματίας και πιστεύω ότι με αυτά τα στοιχεία έχει να προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση», είπε ο Δημήτρης Κόρακας.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img