Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Λασπώδες κουτσομπολιό… έλεος!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Επιτέλους, πάρτε όλοι τα ίδια ναρκωτικά, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε!!!  

*** Πού να φαντασθώ, ότι το μεγαλύτερο usb στον κόσμο σε χωρητικότητα, είναι ένα μικρό «διπλό εξάρτημα», του ατελείωτου κορμιού μου;

*** Μπράβο αδέρφια αγωνιστές – συνοδοιπόροι – ομοιοπαθούντες, οδηγοί, που ανταλλάσσουμε «χαιρετισμό» αναβοσβήνοντας τα φώτα, ειδοποιώντας ο ένας τον άλλο όταν ανταμώνουμε στους δρόμους. Μπράβο γιατί βλέπω ότι η «ομοιοπαθητική» θεραπεία την οποία ακολουθούμε, εναντίον των «κινδύνων» που παραμονεύουν ατάκτως ερριμμένοι στους δρόμους κατά την ώρα που οδηγούμε, ΑΠΟΔΙΔΕΙ… Και πάλι μπράβο!!!

*** Πάντως, θεωρώ ότι τα ΜΜΕ έκαναν πλημμελώς τα καθήκοντά τους ως προς την κάλυψη του γεγονότος του Απόστολου Λύτρα. Δεν ανέφεραν καθόλου τι ώρα παίρνει τα χάπια του, τι ώρα κοιμάται, τι τρώει το μεσημέρι, κάθε πότε πάει τουαλέτα, πόσες τουαλέτες έχει το κάθε ακίνητό του που βγαίνει σε πλειστηριασμό, πόσα κιλά ήταν η πρώην γυναίκα του, καθώς επίσης και το αν είναι αλλεργικός  ή όχι στις χειροπέδες; Και άλλα πολλά βέβαια, τα οποία δεν έχουνε δημοσιοποιηθεί, και κρατάνε στο βαθύ σκοτάδι τον Έλληνα αναγνώστη ή τηλεθεατή που θέλει να ενημερωθεί, διψά θα έλεγα, για τα ουσιαστικά θέματα που απασχολούν την Ελλάδα σήμερα!!!!!

*** Πάντως, είναι ανόητο για τις γυναίκες να προσποιούνται ότι είναι ίσες με τους άντρες, την στιγμή που ξέρουν ότι είναι ανώτερες…  Ήρεμα το λέω, άσχετα αν βαστάω και ένα μαξιλάρι!!!!!!

*** Ψώνισα από το INTERNET, κάποια button (κουμπιά) προειδοποίησης  καταπληκτικά που είναι από τον άντρα προς την γυναίκα, και τα έκανα δώρο στα φιλαράκια μου, που είναι παντρεμένοι. Θα το πατάνε να ακούγεται μέσα στο σπίτι, άμα η γυναίκα τους, τούς νευριάζει!!! Το ένα έγραφε απάνω compliance button (συμμόρφωση), το άλλο becareful (πρόσεχε), το άλλο behaveyourself (κάτσε καλά), το άλλο lasttime (τελευταία φορά)!!!!!! Ήταν το καλύτερο δωράκι που μπορούσα να κάνω στα φιλαράκια μου. Έτσι μου είπαν. Κι από ό,τι μαθαίνω, θα κυκλοφορήσουν σε λίγο  και σε προσφορές στα SUPERMARKET, για αγορές άνω των 100 ΕΥΡΩ, δώρο ένα button, από τα προαναφερόμενα!!!!!!  

***Ο Τίτο της πάλαι ποτέ γείτονος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, τότε, δεν έκανε τυχαία την πληθυσμιακή υποχρεωτική υπερσυγκέντρωση των Ρομά στα πρώην Σκόπια, και σήμερα Βόρεια Μακεδονία!!! Όποιος έχει ζήσει εκεί, έστω και για λίγο… ξέρει.

*** Έχω έναν φίλο, τον Νικήτα, που άμα χάσει το κινητό του μέσα στο σπίτι του, παίρνει σ’ αυτό από το σταθερό του για να το βρει. Το κουφό είναι, ότι μόλις το βρει, κοιτάει από ποιον είχε αναπάντητη!!!!  Είναι και Διευθυντής σε μια υπηρεσία!!!

*** Τώρα το επόμενο τριήμερο είναι της Παναγίας; Δεν το πιστεύω, μέχρι τότε πώς θα περάσουμε;;;

*** Ξαναλέω, φιλαράκο, άσε την ζωή που κάνεις, και ψάξε την ζωή που χάνεις!!!!!!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img