Λέγε – λέγε το κοπέλι, κάνει την κυρά και… θέλει!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

### Με τόσα θύματα, τόσα περιστατικά, τόσα κρούσματα, τόσους θανάτους που ακούω κάθε μέρα από τα ΜΜΕ και το πολύ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΟ μπίρι – μπίρι γύρω από αυτό το θέμα του κορονοϊού, αρχίζω και έχω τύψεις που με προστάτεψε ο όποιος ΘΕΟΣ και δεν έχω ακόμα πάθει τίποτα!!!!!

### Μέχρι και μέσα στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου), μπήκαν (άραγε επιτρέπεται;), οι θεόσταλτοι δημοσιογραφοτρομολάγνοι, για να πάρουν συνέντευξη από γιατρούς και ασθενείς, για να με πείσουν ότι όπου να ’ναι έρχεται και η σειρά μου…
Το επόμενο ρεπορτάζ θα είναι απ’ ευθείας σύνδεση με χειρουργημένο, που θα μας δείχνουν τον ανοιγμένο του πνεύμονα να έχει γεμίσει με COVID 19 και να προσπαθούν να τον καθαρίσουν!!!! ΕΛΕΟΣ.

### SUPER MARKET λέει στον Καρά-Τεπέ, είχε εργαζόμενους με κορονoϊό και δεν το δήλωσε για να μην κλείσει!!! ΠΡΟΤΑΣΗ; 3 μήνες υποχρεωτικό κλείσιμο – 30.000 EURO πρόστιμο και κανονικές απολαβές σε όλους τους εργαζόμενους, όσο αυτό είναι κλειστό. Να δούνε τι είναι πιο ακριβό: Η ανθρώπινη ή το σαλάμι αέρος και τα απορρυπαντικά; 

### Στο κελί (33), με είχαν στον Κορυδαλλό, είχα μάτια (13), μα παιδί χωρίς μυαλό (0) = 13033!!!!! Α, ρε, Μαργαρίτη, έτη φωτός ήσουνα μπροστά μεγάλε…

### Το γηπεδάκι στη Χρυσομαλλούσα που κάηκε, επειγόντως να παραχωρηθεί σε ΜΚΟ, ώστε να γυμνάζονται αλλοδαποί (το δικαιούνται άλλωστε), μήπως και καθαριστούν τα αποκαΐδια που αναπνέω κάθε μέρα, εδώ και 10 μέρες, εγώ και άλλοι πολλοί πολίτες αυτής της περιοχής. Δυστυχώς είμαστε Έλληνες πολίτες και ακόμα πιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ανήκει στον Δήμο μας… οπότε καταλαβαίνετε!!!!

### Ποτέ δεν κατάλαβα την ρήση: Πύργοι – Νί  και θάλασσα, τι πάει να πει ρε γα..το!!!

### Σε έχει κερατώσει ποτέ η δικιά σου; – Κοίτα, απ’ ό,τι μου έχει πει και δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω, γιατί πάντα είναι πολύ εντάξει μαζί μου… ΝΑΙ!!!!!

### Την στήλη μας μπορείτε να την διαβάζετε και στην ηλεκτρονική έκδοση της πιο ενημερωμένης τοπικής εφημερίδας «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», στις ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ και πιο συγκεκριμένα ‘’Αρθρογραφία’’ και βρίσκεται στα ΤΟΞΙΚΑ. (Κάθε Τρίτη και Παρασκευή)