ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: «Δεν ξέρουμε πότε θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα»!

  • Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έδωσε σαφή απάντηση για το πότε θα γίνει η επιστροφή των ερασιτεχνικών αθλημάτων στην αγωνιστική δράση

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και παρακολούθησε τον αγώνα χάντμπολ της ΑΕΚ με την Πρίστινα για τον τρίτο γύρο του EHF Cup. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την επιστροφή των ερασιτεχνικών αθλημάτων στην δράση. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ωστόσο δεν έδωσε σαφή απάντηση για το πότε θα συμβεί αυτό:

«Δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε χρονοδιάγραμμα. Όσο σεβόμαστε τις οδηγίες των ειδικών τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε. Εύχομαι το συντομότερο να περιορίσουμε την μετάδοση του κορονοϊού και να επιστρέψουμε στους αγωνιστικούς χώρους. Τα πάντα εξαρτώνται από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων που έχουν τον τελευταίο λόγο.

Θέλω να σημειώσω και κάτι άλλο. Κατανοώ πλήρως όλους τους αθλητές που επιθυμούν να επιστρέψουν στα γήπεδα. Αυτή την ώρα η προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Υπάρχει μία εμπειρία από την πρώτη καραντίνα και θεωρούμε ότι η επιστροφή αυτή την φορά θα είναι πιο εύκολη. Ωστόσο όλα θα γίνουν μετά την συμβουλή των λοιμωξιολόγων», ανέφερε ο ίδιος.