Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

ΛΗΜΝΟΣ: Τέσσερα στα τέσσερα για τον Κεραυνό, ήττα-σοκ για τον Ηρακλή

Κεραυνός και Ηρακλής στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος μοιράζονταν την πρώτη θέση, ωστόσο αυτό άλλαξε μετά και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής. 

Ο Κεραυνός μπορεί να έκανε το τέσσερα στα τέσσερα, επικρατώντας εύκολα 5-1 του Φιλοκτήτη, όμως δεν έγινε το ίδιο και με τον Ηρακλή που γνώρισε ήττα-σοκ στην έδρα του από τους Αργοναύτες με 2-3. Έτσι η ομάδα του Αγίου Δημητρίου είναι πλέον μόνη πρώτη με 12 βαθμούς. Στο παιχνίδι με τον Φιλοκτήτη δεν συνάντησε καμία δυσκολία, νικώντας με 5-1 χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα με την απόδοσή της. Για τον Κεραυνό από δύο τέρματα σημείωσαν οι Γκαλιούρης και Μαρουκάκης, ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Μαυροειδής. Από τον Φιλοκτήτη το μοναδικό τέρμα έβαλε ο Στάθης.

Όπως γράψαμε και στην αρχή, ο Ηρακλής γνώρισε απρόσμενη ήττα στην έδρα του από τους Αργοναύτες με 2-3. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν 0-3 και όταν ξύπνησε η ομάδα της Ατσικής ήταν πλέον αργά. Κάπως έτσι σημειώθηκε η μεγάλη έκπληξη στην 4η αγωνιστική. Βλασταράς, Μπακλατζής και Θανάσης Κατακουζηνός βρήκαν δίχτυα για τους Αργοναύτες, ενώ από τον Ηρακλή απλώς μείωσε σε 2-3 ο Μελισσός, που πέτυχε και τα δύο γκολ του Ηρακλή.

Στα άλλα παιχνίδια της 4ης στροφής του πρωταθλήματος ο Κάσπακας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ΑΕ Λήμνου με 0-5 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ηρακλή από τους Αργοναύτες, ανέβηκε μόνος στη δεύτερη θέση, έχοντας 10 βαθμούς. Από τον Κάσπακα σκόραραν οι Καντάρας, Τσακιρίδης, Μάντζαρης, ενώ το 0-4 και το 0-5 πέτυχε ο Αρβανιτίδης.

Τέλος, σε ακόμα ένα ‘’διπλό’’ σε αυτή την αγωνιστική ο Άρης νίκησε 3-0 την Ηφαιστία στο τοπικό ντέρμπι. Η ομάδα του Μούδρου ήταν καλύτερη στα σημεία και πήρε τους τρεις βαθμούς με τον Τζιβάκη να πετυχαίνει δύο γκολ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βότσης.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

 • Ηφαιστία – Άρης Μ. 0-3
 • ΑΕ Λήμνου – Κάσπακας 0-5
 • Κεραυνός – Φιλοκτήτης 5-1
 • Ηρακλής Ατσ. – Αργοναύτες 2-3

Η βαθμολογία

 1. Κεραυνός  12  18-1
 2. Κάσπακας  10  13-2
 3. Ηρακλής Ατσ.  9  15-4
 4. Αργοναύτες  7  8-8
 5. Άρης Μ.  3  4-12
 6. ΑΕ Λήμνου  3  1-13
 7. Ηφαιστία  1  1-8
 8. Φιλοκτήτης  1  1-13