Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ και πάλι ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ…

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ο άλλος κατέβασε την μάσκα, φταρνίστηκε και την ξαναφόρεσε!

*** Να γυρίσουμε επειγόντως σε αυστηρό ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ, όχι βαθύ κόκκινο, αλλά βαθύ μαύρο… δεν μου φτάνουν τα χρήματά μου ρεεεεεεεεεε!!! Άσε που δεν μπορώ να πιω καφέ σε κανονική φλιτζάνα. Συνήθισα στο πλαστικό ποτήρι.

*** Σίγουρα θα είχε εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα ήδη, αν έδειχναν το καλό παράδειγμα και εμβολίαζε τον Μητσοτάκη ο Πολάκης!!!

*** Μετά το κράνος κρεμασμένο στον αγκώνα, είδα και να κρέμεται απ’ το αυτί μάσκα! Τι θα δω ο χριστιανός ακόμα;

*** Πολύς ο κόσμος για την χάρη του Ταξιάρχη περπατούσε στον δρόμο προς Μανταμάδο το Σαββατοκύριακο. Για άλλη μια φορά όμως, δεν έλειψαν κάποιοι ηλίθιοι περιπατητές (στη μέση του δρόμου, βράδυ χωρίς κάτι που να φωσφορίζει), και κάποιοι ανόητοι αλογάδες (κάνοντας επίδειξη – σούζες πάνω στην άσφαλτο φορώντας το άλογο πέταλα = γλίστρημα, και δίπλα στα αυτοκίνητα)!!!

*** Και μην ξεχνάς φίλε: Η θάλασσα ηρεμεί τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα αν κρατούν μέσα της πολλή ώρα το κεφάλι τους…

*** Ποιος το περίμενε, ένα από τα κυρίαρχα (δυστυχώς), πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα να είναι Μογγόλος; Και μάλιστα αμετανόητος.

***Οι δολοφονίες του Ισραήλ, έναντι του υπό κατοχή (από τους ίδιους τους Ισραηλίτες), Παλαιστινιακού λαού, αποτελούν «δικαίωμα στην αυτοάμυνα», λένε ορισμένοι Έλληνες κρετίνοι πολιτικοί, που οι ίδιοι αυτοί αλήτες κουνάνε υποκριτικά τα σημαιάκια του 1821, για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης!!!! Αλλά και τότε (το 1821) έγινε ακριβώς το ίδιο. Ο Αλή-πασάς, ο Δράμαλης, ο Κιουταχής, κι όλοι  αυτοί, διεκδικούσαν το «δικαίωμά τους στην αυτοάμυνα», έναντι του υπό κατοχή, και σκλαβωμένου (απ’ τους ίδιους), ελληνικού λαού…. Η υποκρισία και η αλητεία λοιπόν στο έπακρο.

*** Μου λέει η Κατερίνα προχθές στεναχωρημένη: Βασίλη κάτι έχω, δεν γίνεται. Πεινάω συνέχεια, από κάπου πρέπει να χάνω φαΐ!!!!

*** Καλή προπόνηση έκανε ο Ολυμπιακός για τον τελικό κυπέλου με τον ΠΑΟΚ. Την Κυριακή στην προπόνησή του τον «βοήθησε» ο Παναθηναϊκός…

 

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις για όλους!
Επόμενο άρθροΕίδε κι απόειδε