Μάχες παντού

Επτά στροφές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος στην Α΄ Κατηγορία. Η 20ή αγωνιστική που θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, περιλαμβάνει πολύ δυνατά παιχνίδια τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. 

Αρχικά αύριο Σάββατο η Προοδευτική αντιμετωπίζει τον Όλυμπο, αγώνας που κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Η ομάδα της Σκάλας Καλλονής σε περίπτωση νίκης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για να αγωνιστεί στα play off, ενώ ο Όλυμπος θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να μείνει κοντά στην κορυφή. Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, Ανδρονικάς και Μεσότοπος θα αγωνιστούν μεταξύ τους, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο Ανδρονικάς για να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στα play out και ο Μεσότοπος ώστε να παραμείνει εντός τετράδας. Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στον Παπάδο, όπου η Αναγέννηση Γέρας υποδέχεται τη Φίλια. Εδώ και οι δύο θα ψάξουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν ελπίδες εισόδου στην πρώτη τετράδα. 

Οδυσσέας Ελύτης και Αιγέας αναμετρώνται στη Θερμή. Ο Οδυσσέας ό,τι και να γίνει σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει στα play out, ενώ από την άλλη ο Αιγέας καίγεται για τους βαθμούς της νίκης για να πλησιάσει την τετράδα. Ακόμα αύριο Σάββατο θα αγωνιστούν ο ΑΟ Βασιλικών με τον Ατρόμητο, με την ομάδα της Ανεμότιας να έχει τον πρώτο λόγο για το τρίποντο, καθώς ο ΑΟΒ είναι ουραγός και χωρίς βαθμό. 

Στα δύο παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή, ο πρώτος στη βαθμολογία Αετός υποδέχεται τον Απόλλωνα Δαφίων και θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση για να πάει με καλή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι με τον Όλυμπο την επόμενη αγωνιστική. Για το καλύτερο θα παλέψει ο Απόλλων. Τέλος, ο Αρίων Μήθυμνας αντιμετωπίζει τον Ορφέα Κεραμειών, αγώνας ο οποίος θα γίνει στο γήπεδο της Μήθυμνας και θα είναι ο πρώτος για φέτος μετά την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα, σε μια ιστορική στιγμή για τον Αρίωνα, που θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στο γήπεδό του με νίκη. Αποτέλεσμα θα ψάξει και ο Ορφέας που έχει δείξει πως παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Αν/ση Γέρας – Φίλια (γήπεδο: Παπάδου)
  • Προοδευτική – Όλυμπος (γήπεδο: Σκάλας Καλλονής)
  • Οδυσσέας Ελύτης – Αιγέας (γήπεδο: Θερμής)
  • Ανδρονικάς – Μεσότοπος (γήπεδο: Παρακοίλων)
  • ΑΟ Βασιλικών – Ατρόμητος Ανεμότιας (γήπεδο: Βασιλικών)

Κυριακή, 15:00

  • Αρίων Μήθυμνας – Ορφέας Κεραμειών (γήπεδο: Μήθυμνας)
  • Αετός – Απόλλων Δαφίων (γήπεδο: Λουτρών)