Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Μαγαζάκι ναρκωτικών από Αφγανό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Έφτασε στη Λέσβο ως πρόσφυγας από το Αφγανιστάν καταφέρνοντας να εξασφαλίσει άδεια νόμιμης διαμονής στη χώρα μας και μίσθωσε διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της Μυτιλήνης, το οποίο μετέτρεψε σε μαγαζάκι εμπορίας σκληρών ναρκωτικών, διακινώντας ηρωίνη κυρίως σε αλλοδαπούς, κάνοντας προσπάθεια για να εξασφαλίσει πελάτες και από την τοπική κοινωνία. Ωστόσο η δράση του αλλοδαπού έφτασε γρήγορα (υπό μορφή πληροφοριών) στη Δίωξη Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, η οποία σχεδίασε επιχείρηση και εισέβαλε στο διαμέρισμά του παρουσία Αντιεισαγγελέα,  κάνοντας έρευνα με τον ειδικό σκύλο ανιχνευτή ναρκωτικών.

Κατά την έρευνά της η Δίωξη Ναρκωτικών εντόπισε μεταξύ άλλων 91,8 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα που θα μπορούσε να διατεθεί μέχρι και σε 300 φιξάκια στα χέρια τοξικομανών, σε τιμές 30 ευρώ έως 50 ευρώ η δόση!

Αναλυτικά στην οικία του συλληφθέντα στην παραπάνω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης (σε μορφή βράχου) συνολικού βάρους 91,8 γραμμαρίων,  μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό πόσο των 500 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από τις εισπράξεις που έκανε από τη διάθεση των ναρκωτικών. Βρέθηκε επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εστάλη στα εγκληματολογικά της αστυνομίας για περαιτέρω εξέταση ως προς τις τελευταίες επικοινωνίας του αλλοδαπού, για να διαπιστωθεί πού κινούνταν, με ποιους συνομιλούσε και ενδεχομένως ποιοι ήταν και οι τροφοδότες του. 

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού παραπέμποντάς τον στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω, ωστόσο διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, με ανοιχτό το σενάριο ο ίδιος να ενεργούσε για λογαριασμό άλλων που κινούσαν τα νήματα αθέατοι, προστατεύοντάς τον ώστε να λειτουργεί το… μαγαζάκι ναρκωτικών στην οδό Βοστάνη!

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις