Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

‘’Μάγεψαν’’ τα λεσβιακά προϊόντα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Μυρωδιές από τη Λέσβο γέμισε χθες το Κολωνάκι στην επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφέρεια στο εστιατόριο της γνωστής μαγείρισσας, Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, για την προβολή των τοπικών προϊόντων και της λεσβιακής κουζίνας.

Ο Περιφερειάρχης με τον Υπουργό Τουρισμού, Β. Κικίλια

Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, δημοσιογράφοι από τα κεντρικά ΜΜΕ, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τον γαστρονομικό πλούτο της λεσβιακής κουζίνας, καθώς και αντιπρόσωποι από τις Πρεσβείες της Κίνας, της Βουλγαρίας, της Τουρκίας, της Ινδίας, της Ολλανδίας, αλλά και του Βιετνάμ.

Ο Π. Κουφέλος με τον Χρ. Χατζηπαναγιώτη

Επίσης παραβρέθηκαν ο γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από την Αγιάσο, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αντώνης Λουδάρος, η τηλεκριτικός, Αφροδίτη Γραμμέλλη και ο επίσης καταγόμενος από το νησί μας δημοσιογράφος, Στρατής Λιαρέλλης.

Μία από τις δημιουργίες της γνωστής μαγείρισσας με λεσβιακά προϊόντα

Το μενού ήταν πλούσιο και περιελάμβανε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, κρεατικά, τυριά, αλλαντικά, λάδι και φυσικά ούζο και κρασί. Όπως δήλωσε η κ. Μπαρμπαρίγου, ήταν χαρά και τιμή της που μαγείρεψε με αυτές τις εκλεκτές πρώτες ύλες, τις οποίες θα συμπεριλάβει στα πιάτα του εστιατορίου της.

Από τη μεριά του ο Περιφερειάρχης, Κ. Μουτζούρης τόνισε ότι «ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση για να εξέλθει η Λέσβος από τα στενά όρια των κρίσεων του κορονοϊού και του μεταναστευτικού. Το νησί έγινε εξωστρεφές στο κέντρο της Αθήνας και η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα».

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις