Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Μαρτσούκος: «Φέτος είναι λίγοι οι φάκελοι για τα στημένα παιχνίδια στη Super League 2»

Έναν μίνι απολογισμό για τη φετινή σεζόν της Super League 2 έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Πέτρος Μαρτσούκος. Μεταξύ άλλων στάθηκε και στα “χειραγωγημένα” παιχνίδια, τονίζοντας πως αυτή τη σεζόν οι φάκελοι για ύποπτα ματς ήταν λίγοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μαρτσούκου:

-Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια: «Είναι λίγοι οι φάκελοι που έχουν πάει φέτος. Θέλουμε να τελειώνουμε με αυτή τη ρετσινιά. Η λίγκα βιντεοσκοπεί όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα αν καλύπτονται τηλεοπτικά. Θέλουμε να δείξουμε ότι θέλουμε ένα υγιές πρωτάθλημα».

-Για τον αριθμό των ομάδων την επόμενη σεζόν: «Την επόμενη χρονιά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θα είμαστε από 18 έως 20 ομάδες και δεν είναι γνωστό αν θα έχουμε δυο ομίλους. Στη μείωση των χειραγωγημένων και της ανταγωνιστικότητας δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ομάδων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το πρωτάθλημα. Είχα πει από την πρώτη φορά ότι θα πρέπει να υπάρχουν 16 ομάδες. Είναι άδικο να ανεβαίνει μόνο ένας, όπως και τα χρήματα που δίνονται στη Super League 2».

-Για τα τηλεοπτικά έσοδα: «Δεν έχουμε τηλεοπτικά έσοδα. Η ΕΡΤ είναι δημόσιο κανάλι, αλλά με τη λίγκα αρνήθηκε να κάνει συμβόλαιο. Υπήρχε μια στοχοποίηση για τη Super League 2, δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα. Από το στοίχημα προέκυψαν γύρω στις 151.000€ και ευχαριστούμε τον κ. Βρούτση που ανέβασε το ποσοστό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο».

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img