Μας τα ‘πρήξαν τα κανάλια

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Είδατε με την κακοκαιρία; Την πατήσανε οι απαίδευτοι και οι απροετοίμαστοι. Ενώ στο Νευροκόπι – Κομοτηνή – Αλεξ/πολη και γενικά στην Βόρειο Ελλάδα, τίποτα ή όλα αναμενόμενα. Ξέρουν οι άνθρωποι και οργανώνονται από πριν. Έχουν εμπειρία. Ξαναλέω… ΕΛΕΟΣ με τα κεντρικά ΜΜΕ, νισάφι.

*** Πρέπει πια να ξεχωρίσει, άλλο Μήδεια, κι άλλο μύδια.                                                 Μας τα πρήξαν τα κανάλια, και τα δυο τα επινεφρίδια.

*** Γάμοι λέει μέχρι 9 άτομα!!!!!! Επί ΠΑΣΟΚ, 9 ήταν μόνο οι DJs!!!!!

***Ρε πού φτάσαμε; Να πίνεις καφέ περπατώντας (όλα κλειστά), είναι σαν να λέμε, τ..ντα στο ράδιο…

*** Τώρα που είναι Χειμώνας, άμα δεν κάνει χιόνι – βροχές – κρύο, πότε θα κάνει; Έλεος. 

*** Προς Κώστα Μουτζούρη (Περιφερειάρχη) και Στρατή Κύτελη (Δήμαρχο Μυτιλήνης): Κάποτε ο Χάρυ Κλυνν έλεγε προφητικά για τις Αμερικάνικες βάσεις που ήθελε να διώξει ο Ανδρέας Παπανδρέου και που τελικά δεν τις έδιωξε: «Φεύγουν οι βάσεις που μένουν, μένουν οι βάσεις που φεύγουν», έτσι «παπατζήδικα» κι εσείς κάνετε με τα ΚΥΤ-δομές των προσφυγομεταναστών. Ήρεμα το λέω!!!!!

*** Ο Τάσος προχθές έκανε service τον σκύλο του, γιατί την τελευταία εβδομάδα έκανε 10.000 χλμ.!!!!

*** Απότομα μας δόθηκε ελευθερία 3ων ωρών, και δεν ξέραμε τι να την κάνουμε;

*** Ρε συ κι εγώ προχθές είδα στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης δυο μεταλλαγμένους. Όχι – όχι ιούς, αλλά ΠΑΣΟΚτσήδες σε ΣΥΡΙΖΑίους. Βλέπεις εποχή των «μεταλλάξεων» η εποχή μας!!!!!

*** «Χαίρομαι που επισκέπτομαι την Ατλαντίδα». – Την Κάρπαθο θέλετε να πείτε μάλλον κύριε Μητσοτάκη.  -Περιμένετε δυο – τρεις μέρες και θα δείτε…

*** Πρωτομαγιά πέφτει φέτος Σάββατο. Ωραία θα κάτσουμε κάνα 25άρι μέρες…