Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Μαθαίνοντας για τους σεισμούς…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δράσεις εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου για τα σχολεία της Λέσβου οργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στις 13 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι, στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τη Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών και θα οργανώσει ειδικές εκπαιδευτικές δράσεις για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λέσβου, οι οποίες θα εστιαστούν σε θέματα πρόληψης και προστασίας από τους σεισμούς. Στόχος είναι τα παιδιά να λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις αλλά και να βιώσουν μεγάλους σεισμούς στη σεισμική τράπεζα του Μουσείου, ώστε να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην περίπτωση ενός σεισμού αλλά και να ανακουφίσουν το συναισθηματικό τους βάρος.

Η συμμετοχή των σχολείων είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2251047033, 2253054434, e-mail: [email protected], www.lesvosmuseum.gr.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img