Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Μαθήματα ζωγραφικής, αγιογραφίας και πηλοπλαστικής

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Ο Πολιτιστικός  Όμιλος “Στέγη Θεοφίλου” συνεχίζει την πολυετή προσφορά του στο χώρο της τέχνης και ξεκινά και φέτος τα μαθήματά του στη ζωγραφική – πηλοπλαστική και αγιογραφία για μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας την παράδοση με τις νέες τεχνικές στο χώρο της τέχνης.

Εγκαινιάζει φέτος σε συνεργασία με την νέα Γκαλερί Τέχνης που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της πόλης και φιλοδοξεί να δώσει μια νέα πνοή στο χώρο του πολιτισμού της πόλης μας. Η Δέσποινα Στεφάνογλου που άνοιξε και λειτουργεί την γκαλερί προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Συλλόγου. Ήταν μαθήτρια που τελείωσε τη Σχολή Καλών Τεχνών και κάνει τώρα τα πρώτα βήματά της στο χώρο της τέχνης στη Μυτιλήνη. Στην γκαλερί “Σαπφώ Art Gallery” έγινε η ετήσια έκθεση των μαθητών ζωγραφικής, αγιογραφίας και πηλοπλαστικής της Στέγης Θεοφίλου (Σαπφούς 3, στην κεντρική αγορά) από 14 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Και Γενική Συνέλευση

Ο Πολιτιστικός Όμιλος “Στέγη Θεοφίλου” καλεί όλα τα μέλη του σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ., στην καφετέρια του ξενοδοχείου “Ηλιοτρόπιο” για την Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

Επιλογή νέου Δ.Σ., Οικονομικός απολογισμός και πεπραγμένα έτους 2015. Εάν δεν υπάρξει η νόμιμη απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί στις 28/9/16, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα.

 

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img