Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Ματωμένο πρωινό στη Μυτιλήνη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις


Έφτανε λίγη βροχή μετά από παρατεταμένο διάστημα ανομβρίας, με έντονο το φαινόμενο της σκόνης ώστε χθες το πρωί να σημειωθούν με διαφορά 1,5 ώρας το ένα από το άλλο δύο τροχαία ατυχήματα με σοβαρούς τραυματισμούς νέων παιδιών, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο μετά τη διακομιδή τους με ασθενοφόρα.

Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 7:00 το πρωί στην περιοχή της Παγανής, στο ύψος μετά τη διασταύρωση για Αλυφαντά, όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο αυτοκίνητα που είχαν αντίθετη κατεύθυνση. Το ένα όχημα ανέβαινε την Παγανή και το οδηγούσε 38χρονος, ενώ το άλλο όχημα με οδηγό έναν 25χρονο κατέβαινε με προορισμό τη Μυτιλήνη, όταν πιθανώς λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δεν αποφεύχθηκε η σύγκρουση. Από το τροχαίο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι και οι δύο οδηγοί, ωστόσο πολύ σοβαρά ο 25χρονος που νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένοι στις εκτιμήσεις τους.

Περίπου μιάμιση ώρα αργότερα, στην οδό Γεωργίου Μούρα της Μυτιλήνης, σημειώθηκε το δεύτερο τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά μία 17χρονη μαθήτρια, η οποία άμεσα μετά τη μεταφορά της από ασθενοφόρο στο νοσοκομείο εισήχθη στα χειρουργεία λόγω ρήξης ζωτικού οργάνου. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στο δρόμο που οδηγεί προς την παλιά Ακαδημία, όπου το πιθανότερο το άτυχο κορίτσι να κατευθυνόταν για το σχολείο του αυτή την ώρα. 

Το τροχαίο

 Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 81χρονη γυναίκα συγκρούστηκε με το μηχανάκι της 17χρονης, με συνέπεια τον βαρύ τραυματισμό της, ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Η 17χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Μυτιλήνης χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, σε αντίθεση με το πρώτο περιστατικό με τον 25χρονο για τον οποίο οι γιατροί θεωρούν εξαιρετικά κρίσιμα τα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις