Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Μαζική διαμαρτυρία για τον πυροβολισμό του σκύλου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μαζική διαμαρτυρία σήμερα στις 10:00 το πρωί στην περιοχή του Ευεργέτουλα από τον Σύλλογο Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων Κιβωτός και πολλούς φιλόζωους για την «εξαφάνιση» του αδέσποτου σκύλου που φρόντιζαν οι μαθητές στο σχολείο των Κεραμειών και μετά από πυροβολισμό προς το μέρος του τετράποδου, όλως περιέργως το σκυλί δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά έξω από το σχολείο παρότι εκεί βρισκόταν συνεχώς.

Η κιβωτός ζήτα με τη διαμαρτυρία της το τέλος της ανοχής σε αυτά τα περιστατικά καθώς επίσης και τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος από την αστυνομία καθώς παρότι τυπικά δεν αποδεικνύεται καθώς δεν βρέθηκε το άψυχο κορμί του ζώου, όλοι πιστεύουν ότι το σκυλί έχει θανατωθεί από τον πυροβολισμό.

Από τέτοια σκηνικά εγκληματικών συμπεριφορών με πυροβολισμούς εναντίον απροστάτευτων ζώων, εκτός από την ανθρωπιά και τους κινδύνους να θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα από παιδιά που τυχόν μπορεί να βρίσκονται δίπλα στα ζώα, εγείρονται μείζονα ζητήματα ως προς τον τρόπο λειτουργίας ορισμένων οπλοφόρων μέσα στις τοπικές κοινωνίες καθώς φαίνεται πως θεωρούν πως  βρίσκονται στην Άγρια Δύση.

Το μόνο παρήγορο σε όλη αυτή την ιστορία για να μην επαναληφθεί ξανά το ίδιο φαινόμενο είναι η οργανωμένη παρουσία του Συλλόγου Κιβωτός στον τόπο μας, καθώς επίσης και οι κατά πληροφορίες ευαισθησίας και παρέμβασης της Εισαγγελίας Μυτιλήνης καλώντας εμπλεκόμενους για καταθέσεις. Ωστόσο την πληροφορία αυτή τη μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς επί του παρόντος δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

spot_img

More articles

spot_img