Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Με 4 ψηφοδέλτια για τις εκλογές το ΓΕΩΤΕΕ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

 

Μέσα από τα ψηφοδέλτια τεσσάρων συνδυασμών καλούνται την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου οι Γεωτεχνικοί των νησιών του Αιγαίου να αναδείξουν τη νέα 11μελή Διοικούσα Επιτροπή και τους αντιπροσώπους τους, που θα τους εκπροσωπήσουν στην επόμενη θητεία. 

Γεωπόνοι, κτηνίατροι, γεωλόγοι, δασολόγοι και ιχθυολόγοι καλούνται να επιλέξουν τους υποψηφίους της προτίμησής τους μέσα από τα τέσσερα ψηφοδέλτια. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συνδυασμούς:

 • Ενωτική Γεωτεχνική Κίνηση για το Αιγαίο με το οποίο κατέρχεται ο απερχόμενος πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Αιγαίου, Παναγιώτης Κατσαβέλλης, που στηρίζεται κατά κύριο λόγο από τους γεωτεχνικούς της Νέας Δημοκρατίας.
 • Η Ανεξάρτητη Γεωτεχνική Ενότητα Αιγαίου στην οποία συμμετέχει η Αναπληρώτρια Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Αναστασία Δαούση καθώς και άλλα μέλη του κόμματος και στηρίζεται κατά κύριο λόγο από τον ΣΥΡΙΖΑ και το χώρο του ΠΑΣΟΚ.
 • Η Πανεπιστημονική Γεωτεχνικών – Συνεργαζόμενοι που στηρίζεται κατά κύριο λόγο από τις δυνάμεις του ΚΚΕ και συμμετέχουν και άλλοι αυτόνομοι στο παρελθόν Γεωτεχνικοί. 
 • Το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, που στηρίζεται κατά κύριο λόγο από δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Οι εκλογές που θα είναι ταυτόχρονες για όλα τα νησιά του Αιγαίου και τα Γεωτεχνικά Επιμελητήρια της Ελλάδας για τη Λέσβο θα γίνουν στα γραφεία του ΓΕΩΤΕΕ, επί της οδού Σμύρνης στη Μυτιλήνη, από τις 8:00 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου. Εντός του προσεχούς διαστήματος η απερχόμενη διοίκηση υπό τον Παναγιώτη Κατσαβέλλη θα δώσει στη δημοσιότητα τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του επιστημονικού φορέα κατά την θητεία που εκπνέει αυτό το διάστημα.  

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Κατσαβέλλης έχοντας ολοκληρώσει μία γόνιμη θητεία κατά την οποία το βάρος έπεσε εκτός από τα κλαδικά και θεσμικά ζητήματα και στην εξωστρέφεια του επιστημονικού φορέα και την παρουσία του με προτάσεις στα ζητήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα και αυτό ιδιαίτερα όταν πριν από κάποια χρόνια το ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου ήταν απόν, μιλώντας στα Νέα της Λέσβου κάλεσε τους συναδέλφους του να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές.  

Όπως είπε καταλήγοντας «καλούμε τους συναδέλφους γεωτεχνικούς να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές, καθώς με αυτόν τον τρόπο δυναμώνουμε τη φωνή του επιστημονικού μας φορέα, ο οποίος έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας, καθώς δραστηριοποιούμαστε στα νησιά του Αιγαίου και η συμμετοχή μας βοηθά στην ενίσχυση της φωνής του ΓΕΩΤΕΕ, για να φτάνει δυνατή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, αλλά και η παρουσία μας να είναι πιο ισχυρή με τις παρεμβάσεις μας για τον πρωτογενή τομέα, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της υπαίθρου εκφράζοντας και αναδεικνύοντας τα ζητήματα που τους απασχολούν και άπτονται του αντικειμένου μας. Καλώ λοιπόν τους συναδέλφους να δώσουμε μαζικά το παρών την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις εκλογές μας, ώστε μέσα από τη δική τους κατεύθυνση και εντολή το ΓΕΩΤΕΕ να συνεχίσει το σημαντικό έργο και την προσφορά του».

 

Οι τέσσερις συνδυασμοί που διεκδικούν την πλειοψηφία

Δημοσιεύουμε τα ψηφοδέλτια των τεσσάρων συνδυασμών που διεκδικούν την πλειοψηφία για τη Διοικούσα Επιτροπή στις εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ Αιγαίου:

ΕΝΩΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

 1. ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 2. ΒΟΜΒΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
 3. ΚΑΤΣΑΒΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
 4. ΚΟΥΤΖΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 5. ΞΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
 6. ΠΑΝΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
 7. ΠΑΥΛΗ ΜΥΡΣΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 8. ΣΚΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

 1. ΒΕΪΛΗ ΔΑΝΑΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΨΟΥΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

 1. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΤΣΟΜΠΑΝΕΛΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του ΕΡΜΟΛΑΟΥ

ΓΕΩΛΟΓΟΙ

 1. ΔΗΜΗΤΡΑΚΕΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 2. ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

1.ΒΑΛΒΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ -ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

 1. ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
 2. ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 3. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

 1. ΠΑΠΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

 1. ΤΑΥΛΑΡΙΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ του ΔΡΟΣΟΥ

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

 1. ΓΙΑΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΠΙΤΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 3. ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 4. ΤΟΥΤΣΟΓΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
 5. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 6. ΧΑΤΖΗΚΑΝΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

 1. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

 1. ΔΑΟΥΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
 2. ΚΑΡΑΤΖΑΝΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
 3. ΤΑΜΟΥΤΣΙΔΟΥ ΣΑΠΦΩ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΓΕΩΛΟΓΟΙ

 1. ΒΑΛΙΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
 2. ΔΡΟΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 3. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

 1. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟ

 

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

 1. ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
 2. ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

 1. ΠΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

[/timed-content-server]

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img