Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Με αεροπλάνα, πλοία, αυτοκίνητα, άλογα και με τα πόδια στον Ταξιάρχη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

  

Μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά καταγράφεται φέτος το προσκύνημα στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου για το οποίο εκτός από τους κατοίκους της Λέσβου που μεταβαίνουν με αυτοκίνητα, με άλογα αλλά και με τα πόδια έχουμε και επισκέπτες που έρχονται ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς.

Ήδη απο τις 9:30 έχουν φτάσει γκρουπ και μεμονωμένοι προσκυνητές με τα πλοία Νήσος Μύκονος και φθάνουν τώρα  με το Νήσος Σάμος.

Ίσως για πρώτη χρονιά τόσο έντονα φέτος καταγράφεται από πολύ πρωί η κίνηση επί της εθνικής οδού Μυτιλήνης Μανταμάδου πεζών με τα πόδια κυρίως  νέων  παιδιών αλλά και ανθρώπων με προβλήματα υγείας που βρήκαν τη θεραπεία και κατευθύνονται πεζοί για να κάνουν το τάμα τους στους Αγίους αρχαγγέλους. 

Η κίνηση των πεζών αυτήν την ώρα είναι αισθητή προς το Μανταμάδο και για αυτό θα πρέπει να κατευθύνονται με προσοχή οι οδηγοί που κινούνται από και προς τη συγκεκριμένη περιοχή. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι για πρώτη φορά καταγράφουμε τόσο έντονα και τα μέτρα της αστυνομίας με Αστυνομική παρουσία από το πρωί στους δρόμους μάλιστα ακόμα και των επίλεκτων στελεχών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) που διενεργεί ελέγχους διευκολύνοντας ταυτόχρονα και την κίνηση εκεί που χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας και τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα ασφάλειας για όσους  κινούνται προς τον Μανταμάδο.

- Advertisement -

More articles

spot_img