Με απουσίες, αλλά και πίστη για το διπλό!

Ο Αετός ρίχνεται στη μάχη της Γ΄ Εθνικής χρονικά πρώτος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Πυθαγόρα, σήμερα στις 17:00, αγώνας ο οποίος θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming από το Samos Sports. 

Η ομάδα των Λουτρών, όπως και όλες οι ομάδες, επιστρέφουν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από πέντε μήνες περίπου διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας. Η Γ΄ Εθνική θα συνεχιστεί από κει που σταμάτησε τον περασμένο Νοέμβριο, δηλαδή από την 5η αγωνιστική με την διεξαγωγή ενός γύρου. Ο Αετός θα επιχειρήσει να μπει με το δεξί στην επανεκκίνηση, έχοντας να αντιμετωπίσει μία ομάδα με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής. 

Οι Θανάσης Τσίγκας και Θεαγένης Διονυσάτος έχουν ετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες, για αυτό το ματς, αλλά και για τα υπόλοιπα έξι που θα κρίνουν την παραμονή ή όχι των νεοφώτιστων στην κατηγορία. Ο Αετός βρίσκεται στην Σάμο από χθες και υπάρχει πίστη πως μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Πυθαγόρα. Να σημειωθεί πως διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικόπουλος από την Θεσσαλία. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά για την σημερινή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Βλαστέλλης και Τριλιανός, ο Γιαννακουδάκης ο οποίος είναι τραυματίας καθώς και ο Λεβεντέλλης, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Επίσης ο Γιώργος Καπταγιάννης αντιμετωπίζει και εκείνος ένα πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας πάντως τις πιθανότητες με το μέρος του για να παίξει. Να θυμίσουμε πως η ομάδα των Λουτρών κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε τρεις μεταγραφές (Πετρουζέλλης, Χρυσάφης, Τοπάλι), ενώ αποχώρησαν οι Άνταμ, Πολύζος, Γιουκαρής και Παλάσης. 

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή του Αετού:

Παπάζογλου, Κάμπερ, Κριπιντίρης, Καπταγιάννης, Τοπάλι, Ευαγγελέλλης, Μουτζούρης, Διμπαμπής, Πετρουζέλλης, Τσομπανέλλης, Μιχαλακέλλης, Δρακούλης, Σεφουλάϊ Μιχαλάκης, Μάτσης, Χαλκοδαίμων, Χρυσάφης, Παπαδόπουλος.