Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Με εκπροσώπους των στρατιωτικών το ΚΚΕ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου είχε συνάντηση στα γραφεία του κόμματος στη Μυτιλήνη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τη Βουλευτή Μαρία Κομνηνάκα, τον Ταξίαρχο ε.α. Μιχαήλ Σοφικίτη, τη δημοτική σύμβουλο Νίκη Τσιριγώτη και το μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ Νίκο Τσαγκαρέλλη. Η συνάντηση έγινε στο γενικότερο πλαίσιο του ενδιαφέροντος που δείχνει το ΚΚΕ για τα ζητήματα που απασχολούν τους στρατευμένους και τους στρατιωτικούς, ενώ την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της, Γιάννης Παπαπαναγιώτου, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Βασίλης Καλαϊτζής και το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Μπαράκης.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, για τα οποία παρέδωσαν και σχετικό αναλυτικό υπόμνημα, ενώ επεσήμαναν την εμπλοκή τους σε πολλά καθήκοντα που δεν σχετίζονται με την αποστολή τους. Ακόμα, στη συζήτηση εκφράστηκε η ανησυχία για τις εξελίξεις με τον πόλεμο που κλιμακώνεται και τη συμμετοχή της χώρας μας. 

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τόνισε ότι το κόμμα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στρατιωτικών, τα οποία με ευθύνη της κυβέρνησης παραμένουν άλυτα, θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την επίλυσή τους, καθώς και την ανάδειξη και διεκδίκησή τους και μέσα στη Βουλή, όπως κάνει μέχρι σήμερα, με την κατάθεση εκατοντάδων ερωτήσεων και παρεμβάσεων.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img