Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Με ελπίδες για μετάλλιο η Φιάσκα στο Ευρωπαϊκό

Στο Γκιορ της Ουγγαρίας χτυπά η καρδιά του λεσβιακού κλασικού αθλητισμού από σήμερα, καθώς η Όλγα Φιάσκα αγωνίζεται με τα χρώματα της Εθνικής, στο  2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου  Κ18 που ξεκινά σήμερα έως και τις 8 Ιουλίου,  με τη συμμετοχή  22 αθλητών και αθλητριών που απαρτίζουν την Εθνική μας Ομάδα (9 Παίδες και 13 Κορασίδες).  Η αποστολή της Εθνικής μας ταξίδεψε με υψηλές προσδοκίες, θα επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα και φυσικά ανάμεσά τους βρίσκεται και η ταλαντούχα πρωταθλήτριά μας ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)  για να αγωνιστεί στα 5.000μ. Βάδην.

Μαζί της δεν θα μπορούσε να μην είναι ο προπονητής της και Ομοσπονδιακός Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ Γρηγόρης Κοντός για να την συνοδεύσει και  να την καθοδηγήσει στον μεγάλο της αγώνα. Η Όλγα που αποτελεί υπόδειγμα αθλήτριας με την φοβερή τεχνική, την  σκληρή δουλειά, προσηλωμένη στους στόχους της, απέδειξε πως είναι ένα άξιο καταπληκτικό ταλέντο. Καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, στα 3.000μ., στα 5.000μ. και στα 10.000μ.  «ΒΑΔΙΖΕΙ»  τον κάθε αγώνα της ευγενικά, σεμνά και ταπεινά, σεβόμενη τις συναθλήτριές της, καταρρίπτοντας  τις ατομικές της επιδόσεις, συντρίβοντας τα παλλεσβιακά ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, πετυχαίνοντας επιδόσεις που είναι από τις καλύτερες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Στη διοργάνωση έχουν δηλωθεί 538 Παίδες και 597 Κορασίδες από 50 χώρες της Ευρώπης και το ενδιαφέρον αναμένεται  να είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αφού το αγωνιστικό επίπεδο είναι υψηλό. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στην Όλγα να το απολαύσει και να βαδίσει προς το μετάλλιο, που είναι και ο μεγάλος στόχος της.