Με ένταση η Λαμπροβδομάδα λόγω αφθώδη

Spread the love

Με ένταση ξεκινά η εβδομάδα της Διακαινησίμου για τη Λέσβο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν προκύψει στην κτηνοτροφία. Αιτία είναι ο αφθώδης πυρετός, αλλά και η διακοπή παραλαβής γάλακτος από ορισμένες, μεγάλες τυροκομικές επιχειρήσεις.

Για αύριο Τρίτη, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καλεί σε συγκέντρωση στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου στις 11:30 το πρωί.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την αναμενόμενη επίσκεψη στη Λέσβο του νέου υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μακάριου Λαζαρίδη, η οποία είχε αναφερθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα ότι θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα. Ωστόσο το πολιτικό ζήτημα που έχει προκύψει από τις παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης για το αν έχει ή όχι πτυχίο ΑΕΙ (δεδομένου ότι έχει υπηρετήσει στο παρελθόν σε Κρατικές θέσεις ως επιστημονικός συνεργάτης) δεν αποκλείεται να επηρεάσει τα νέα του καθήκοντα.   

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση