Με κορονοϊό ο Κουφέλος

Θετικός στον  κορονοϊό είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα του τεστ που υποβλήθηκε με δική του πρωτοβουλία έχοντας εκδηλώσει συμπτώματα..

Ο ίδιος από τον προσωπικό του λογαριασμό στο FB έκανε τη σχετική ανακοίνωση ενώ ανοίγουν οι διαδικασίες για την ιχνηλάτηση των επαφών του στην Περιφέρεια και στον επαγγελματικό του χώρο όπως και για απολυμάνσεις.

Στην ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης γράφει:

«Αγαπητοί φιλές και φίλοι στα πλαίσια της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και πάντα με υπεύθυνη στάση απέναντι στους συμπολίτες μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι λόγω μικρής αδιαθεσίας που ένιωσα και κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, υποβλήθηκα σε τεστ COVID 19 και βρέθηκα θετικός.

Είμαι σε κατ´οίκον περιορισμό, ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΔΥ.

Θα συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι πάντα για το καλό των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και θα ενημερώνομαι καθημερινά για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας, αλλά και για τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητος μου σχετικά με την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Λέσβου.

Παρακαλώ όλους αυτούς που ήλθαν σε επαφή μαζί μου τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθούν την υγεία τους.

Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση των καιρών με αισιοδοξία και ελπίδα, προσηλωμένοι στο στόχο μας για την εξεύρεση λύσης.

Η ελπίδα είναι η πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».