Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με κρύο και βροχή… ο Άγιος Βαλεντίνος στην Ερμού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Ξεκίνησε χθες το Valentines week ή αλλιώς η εβδομάδα εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος αφιερωμένη στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι αύριο Τετάρτη 14 Φλεβάρη. Με τον άστατο καιρό ο οποίος απειλεί έντονα την περάτωση των εκδηλώσεων αφού οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικές με βροχές για σήμερα και αύριο καθώς και με τις χαμηλές θερμοκρασίες να επανέρχονται, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ξεκινήσει την εφαρμογή της γιορτινής εβδομάδας, φιλοδοξώντας πως ο καιρός θα καλυτερεύσει και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να χαρεί τα δρώμενα που έχουν προετοιμάσει με πολλή αγάπη οι άνθρωποι του συλλόγου. Η έναρξη της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου για την αγορά της Μυτιλήνης έγινε χθες το πρωί, όπου σε διάφορα σημεία της Ερμού είχαν στηθεί από νωρίς το πρωί ηχεία από τον Εμπορικό Σύλλογο, τα οποία έπαιζαν ερωτικά τραγούδια. 

Οι κινήσεις του Εμπορικού Συλλόγου με την διοργάνωση των εκδηλώσεων για τον Άγιο Βαλεντίνο γίνονται με στόχο να ξαναζεστάνουν το κλίμα στην Ερμού. Το τελευταίο διάστημα λόγω και του καιρού και παρά τις εκπτώσεις που υπάρχουν στα μαγαζιά η κίνηση του κόσμου είναι αρκετά πεσμένη. Τώρα όμως με αυτή τη σειρά των εκδηλώσεων για την εβδομάδα που διανύουμε οι μαγαζάτορες και οι καταστηματάρχες της Ερμού είναι αισιόδοξοι πως θα βελτιωθεί κάπως το κλίμα, αν φυσικά είναι σύμμαχος και ο καιρός. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκίνησε χθες, θα κλείσει την Παρασκευή και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Τρίτη: Μουσική με djs σε διάφορα σημεία της Ερμού, ενώ θα υπάρχουν και γλυκά και κεράσματα από ζαχαροπλαστεία της πόλης. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης με άμαξα στην οποία θα βρίσκεται πάνω ένα νεόνυμφο ζευγάρι ντυμένο με ρούχα από τα τοπικά μαγαζιά της Ερμού. Παράλληλα θα παρουσιαστούν και χορευτικά από το Χριστιανικό Κέντρο νεότητας καθώς και από τα χορευτικά σχήματα της Νάντιας Ξυλά και της Κλαίρης Φραγκουλάκη

Τετάρτη: Μουσική με djs σε διάφορα σημεία της Ερμού, ενώ θα τοποθετηθούν και ηχεία σε όλη την αγορά που θα ηχούν τραγούδια αφιερωμένα στην αγάπη και τον έρωτα. Το συγκρότημα του Δούκα με το σαξόφωνο θα ζεστάνει το κλίμα παίζοντας τραγούδια για ερωτευμένους. Θα υπάρχουν γλυκά, κεράσματα και μπαλόνια.

Πέμπτη: Μουσική με djs σε σημεία της Ερμού. Το απόγευμα θα χορέψουν ερωτικούς χορούς (βαλς, ταγκό) τα μέλη του χορευτικού συλλόγου «Αρίων».

Παρασκευή: Τελευταία μέρα των εκδηλώσεων. Θα ξεκινήσει το πρωί με μουσική από djs και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα με μια μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος Efapax στην καρδιά της αγοράς. 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου κατέβαλαν τα μέγιστα για τον σχεδιασμό του πλούσιου προγράμματος που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό αυτές τις ημέρες στην Ερμού, σημείωσε στην εφημερίδα μας: «Ξεκινήσαν χθες οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου. Σκεφτήκαμε σαν Εμπορικός Σύλλογος να διευρύνουμε τις ημέρες εορτασμού καθώς την Τετάρτη είναι μια μέρα που τα καταστήματα είναι κλειστά το απόγευμα. Επίσης επειδή το τελευταίο διάστημα είναι κάπως πεσμένη η κίνηση στην αγορά, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και δρώμενα τα οποία θα προσφέρουν όμορφες στιγμές στον κόσμο που θα κατέβει για να κάνει τα ψώνια του. Σήμερα θα έχουμε djs και το απόγευμα θα υπάρχει μια άμαξα με ένα ζευγάρι που πρόκειται να παντρευτεί. Θα υπάρχουν γλυκά και κεράσματα δωρεάν στον κόσμο από ζαχαροπλαστεία του νησιού. Θα υπάρχουν χοροί από το Χριστιανικό Κέντρο Νεότητας και από χορευτικά σχήματα της Νάντιας Ξυλά και της Κλαίρης Φραγκουλάκη. Την Τετάρτη θα παίξει το συγκρότημα του Δούκα με το σαξόφωνο,  θα υπάρχουν και μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, γλυκά και κεράσματα καθώς και djs σε διάφορα σημεία της πόλης. Την Πέμπτη το πρωί θα υπάρχει μουσική στην Ερμού για να ζεστάνει το κλίμα, ενώ το απόγευμα θα παρουσιαστούν ερωτικοί χοροί, βαλς και ταγκό από το σύλλογο «Αρίων». Την Παρασκευή θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις με την συναυλία από το συγκρότημα efapax».

spot_img

More articles

spot_img