Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Με πολύ κόσμο ο Κύτελης στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Άναψε πριν από λίγο το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης από τον Δήμαρχο Στρατή Κύτελη παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Παναγιώτη Τσακύρη  και άλλων στελεχών της Δημοτικής Αρχής.

Η εκδήλωση μέσα από την οποία τυπικά από σήμερα μετατρέπεται σε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους η περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε παρουσία μεγάλου αριθμού δημοτών κυρίως γονιών με τα παιδιά τους που έδωσαν το παρόν συμμετέχοντας και στη συνέχεια έμειναν για να φωτογραφηθούν στο χριστουγεννιάτικο χωριό και στο δέντρο ενώ πλαισιώθηκε από τις γιορτινές νότες της μπάντας του στρατού.

 Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ευχήθηκε υγεία και ευημερία στους δημότες κάνοντας μία σύντομη αναφορά τα έργα που θα αλλάξουν την εικόνα της Μυτιλήνης όπως είναι η ανάπλαση της προκυμαίας που μόλις ξεκινά αλλά και ο φωτισμός με την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων και των λαμπτήρων με λάμπες LED καθώς και άλλες παρεμβάσεις.

“Θα είμαστε εδώ και του χρόνου το Δεκέμβρη να ανάψουμε πάλι μαζί το δέντρο” είπε ο Δήμαρχος Στρατής Κύτελης ολοκληρώνοντας την σύντομη ομιλία του.

Πάντως η δουλειά που έγινε ειδικά φέτος από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για το στολισμό έχει αποσπάσει μέχρι τώρα τα θετικότερα σχόλια.

spot_img

More articles