Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Με πυρετό στο Νοσοκομείο ο γιος του 85χρονου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης εισήχθη σήμερα και ο 56χρονος γιος του 85χρονου -που νοσηλεύεται με covid-19- καθώς εμφάνισε πυρετό. Ο 56χρονος είχε βγει θετικός στον covid-19, όμως μέχρι τώρα ήταν ασυμπτωματικός. Μετά την εμφάνιση πυρετού εισήχθη και εκείνος στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται. Αρνητικά συνεχίζουν να είναι όλα τα δείγματα που έχουν ληφθεί από την ιχνηλάτηση των επαφών των τριών θετικών κρουσμάτων.
Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ενημέρωσε για την εξέλιξη της κατάστασης:
Από την καθημερινή σύσκεψη που πραγματοποιείται από την αρχή της εβδομάδας στο Δήμο Δυτικής Λέσβου μεταξύ των συναρμόδιων αρχών, ανακοινώνονται σήμερα τα εξής:
-Η κατάσταση που έχει προκύψει από την ημέρα επιβεβαίωσης θετικού κρούσματος, παρακολουθείται στενά και θεωρείται ελεγχόμενη
-Σήμερα εισήχθη και ο δεύτερος εκ των ασθενών στο Νοσοκομείο για περαιτέρω διερεύνηση της κατάστασής του
-Συστήνεται σε όσους έχουν δεν έχουν καταγραφεί ως «στενή επαφή» των διαπιστωμένων κρουσμάτων, αλλά πιστεύουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, να τεθούν σε καθεστώς αυτοεπιτήρησης και αν νιώσουν το παραμικρό σύμπτωμα, να απευθυνθούν άμεσα στον ΕΟΔΥ
-Ξεκαθαρίζεται για να αποφευχθούν λανθασμένες ερμηνείες, ότι η αιμοληψία ενός εκ των ασθενών, δεν έγινε στο Ειδικό Αιματολογικό Εργαστήριο της περιοχής, αλλά στο σπίτι του, από υπάλληλο του εργαστηρίου.

spot_img

More articles

spot_img