Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Με τιμητικές απονομές η πίτα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Οι εθελοντές και οι εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τιμήθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος, καθώς επίσης η κα. Εύη Αθανασίου ως η παλαιότερη ενεργή εθελόντρια του Τμήματος, η κα. Σοφία Χριστόφα, τ. Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ., ο αείμνηστος Γεώργιος Δεβεράκης για την προσφορά του ως εθελοντής στο Τμήμα, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων για την στήριξη της δράσης “Το καλάθι της Αγάπης”, που υλοποιεί το Τμήμα και οι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ΚΥΤ.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Θεόδωρος Βαλσαμίδης μετέφερε τον χαιρετισμό του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνιου Αυγερινού και παρουσίασε το έργο που υλοποιεί το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τα τελευταία χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς και πλήθος εκπροσώπων φορέων, Αρχών και Σωμάτων του τόπου.

Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν τους πολίτες, τις επιχειρήσεις, που στηρίζουν το έργο τους και εύχονται το 2023 να είναι μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και περισσότερη αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπο!!

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img