Με το δεξί θέλει να μπει ο Αετός!

Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για τον Αετό που επιστρέφει μετά από 24 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα των Λουτρών υποδέχεται στην πρεμιέρα του 8ου ομίλου το Κερατσίνι, φιλοδοξώντας να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και παράλληλα να αποκτήσει ακόμα περισσότερη ψυχολογία εν όψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. 

Η ομάδα του Θεαγένη Διουνυσάτου, απαρτίζεται από ντόπιους παίκτες, έχοντας στο ρόστερ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Ραφαήλ Γιουκαρής, ο οποίος αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή των πρωταθλητών Λέσβου. Ο τεχνικός του Αετού θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με σκοπό η ομάδα των Λουτρών να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, απέναντι στο Κερατσίνι, που έρχεται στη Λέσβο για να πάρει και εκείνο ένα θετικό αποτέλεσμα. Στον Αετό γνωρίζουν πολύ καλά πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ωστόσο άπαντες στο σύλλογο είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Να σημειωθεί πως τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από τους ασπρόμαυρους, καθώς εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Τζίμης Βλαστέλλης και Άνταμ Σουλεϊμάνα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και σίγουρα είναι κάτι που προβληματίζει τον Θεαγένη Διονυσάτο, ο οποίος πάντως θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Θωμά Παπαδόπουλο. Τέλος, διαιτητής του ιστορικού αυτού αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Λουτρών, ορίστηκε ο Χιώτης, Παντελής Τζαμουτζαντώνης.