Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με τους Εφάπαξ πέφτει η αυλαία σήμερα στην Ερμού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με τη συναυλία των Εφάπαξ, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα στις 7, στην οδό Ερμού της Μυτιλήνης από την πλευρά του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος ολοκληρώνει το εορταστικό πρόγραμμα που ξεκίνησε τη Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα συνδυάζοντας την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου με μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, που στόχο έχουν να προσελκύσουν κόσμο στην αγορά, όπως αναμένεται και απόψε, με την συναυλία του γνωστού τοπικού συγκροτήματος. 

Χθες το απόγευμα οι ψιχάλες της βροχής και ο κρύος καιρός λειτούργησαν αποτρεπτικά στον προγραμματισμό του Εμπορικού Συλλόγου για δύο “πόλους” μέσα στην Ερμού, ο πρώτος στο ύψος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και ο δεύτερος με τα χορευτικά  του “Αρίων” στο Πηγαδάκι, καθώς ο Σύλλογος λόγω του καιρού δεν συμμετείχε. Ωστόσο πέρασαν όμορφα όσοι βρέθηκαν στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, μια και η σχολή χορού της Nάντιας Ξυλά και οι Lesvos Tango εν χορώ κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον με ρομαντικά ταγκό και βαλς, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λόγω του καιρού η Ερμού είχε λίγο κόσμο χθες, ιδιαίτερα μετά τις 7:30 νωρίς το βράδυ, οπότε και ξεκίνησαν τα χορευτικά λόγω του τσουχτερού κρύου.

Όπως είπε χθες στα Νέα της Λέσβου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, «δεν βοήθησε ο καιρός σήμερα (σ.σ. χθες Πέμπτη) να αναπτύξουμε στην αγορά τα χορευτικά  όπως θα θέλαμε. Για αύριο (σ.σ. σήμερα) έχουμε ενημερωθεί ότι ο καιρός θα είναι καλός και πιστεύουμε ότι θα γεμίσει η αγορά λόγω και της συναυλίας των Εφάπαξ, ώστε να κλείσουμε αυτό το πενθήμερο των εκδηλώσεων, που για πρώτη φορά ως Εμπορικός Σύλλογος προγραμματίζουμε και με την ευκαιρία κάναμε επαφές και με την Καθολική εκκλησία βλέποντας ένα χρόνο μετά να μπορέσουμε να διοργανώσουμε ένα ακόμα καλύτερο πλαίσιο εκδηλώσεων, που θα έχει στο επίκεντρό του την αγορά της Μυτιλήνης».

Ο Εμπορικός Σύλλογος δεν έχει προγραμματίσει κάτι για αύριο Σάββατο, καθώς η αγορά θα παραμείνει κλειστή.

spot_img

More articles

spot_img