Μέχρι την Πέμπτη για τις 13 θέσεις στη ΔΕΗ

Μέχρι την Πέμπτη ισχύει η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 37 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών για τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού Λέσβου, Λήμνου, Αγ. Ευστρατίου, Σάμου, Ικαρίας, Αγαθονησίου, Χίου και Σκύρου.

Από την περασμένη Δευτέρα που δημοσίευσαν την προκήρυξη για πρώτη φορά τα “Νέα της Λέσβου” από τη σελίδα τους “Ευκαιρίες Εργασίας” σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στα γραφεία του εργοστασίου της ΔΕΗ Μυτιλήνης από ανθρώπους διάφορων ειδικοτήτων και όχι μόνο ηλεκτροτεχνίτες και μηχανοτεχνίτες, κάτι που προκάλεσε την επικοινωνία της ΔΕΗ με την εφημερίδα μας ζητώντας να διευκρινίσουμε τις ειδικότητες. Αυτό όμως το είχαμε ούτως ή άλλως διευκρινίσει και το επαναλαμβάνουμε και στο σημερινό φύλλο ό,τι ακριβώς γράψαμε την περασμένη εβδομάδα και ήταν σαφέστατο:

Στο Νομό Λέσβου προβλέπονται 13 θέσεις μηχανοτεχνιτών και ηλεκτροτεχνιτών, εκ των οποίων στη Λέσβο για τη Μυτιλήνη 3 μηχανοτεχνίτες και 2 ηλεκτροτεχνίτες.

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Για τις θέσεις της Λέσβου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Επάνω Σκάλα ή τηλεφωνικά στο 2251026120 (αρμόδια υπάλληλος κα ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ Μαρία).

  1. Για τις θέσεις στη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο στο τηλέφωνο 2254022831, αρμόδιος υπάλληλος κ. ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Παύλος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο στις ακόλουθες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

-ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΣΒΟ: [email protected] 

-ΓΙΑ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ: [email protected]